Досъдебно производство ще изяснява причините за голям пожар, унищожил сгради

...
Досъдебно производство ще изяснява причините за голям пожар, унищожил сгради
Коментари Харесай

Изгоря склад и техника на фирма за отпадъци

Досъдебно произвеждане ще обяснява аргументите за огромен пожар, унищожил здания и техника на шуменска компания за изкупуване на вторични първични материали. Огънят лумнал по непостоянен метод късно през нощта в складовата база на компания в местността " Кариерите ", в землището на квартал " Мътница ", оповестяват от ОДМВР Шумен. Пожарът бил на повърхност от 6 дка и засегнал склад за предпазване и култивиране на отпадъчна хартия, пластмаса и метали.

В ликвидирането на пламъците на помощ на 4-те противопожарни екипа от Шумен се притекли и екипи от градовете Велики Преслав и Нови пазар, в гасенето взели участие 13 огнеборци. Те хвърлили 180 тона вода и 850 л пяна, с цел да овладеят стихията.

Унищожени са здания с разгърната повърхност от към 650 кв.м., 4 постройки, солиден склад с разгърната повърхност от към 1 400 кв.м., преден товарач, верижен трактор, трафопост, 5 преси за балиране, 3 мотокара. Унищожени са и 150 тона балирани боклуци. 30 варела с масла и други боклуци също се възпламенили. В вредите са още 20 други машини и уреди.

Специалисти са направили подробен оглед на мястото, където е оживяла единствено една постройка и фургон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР