Досъдебно производство по член 343, ал. 4, във връзка с

...
Досъдебно производство по член 343, ал. 4, във връзка с
Коментари Харесай

Челен сблъсък на пътя Силистра-Русе взе 3 живота

Досъдебно произвеждане по член 343, алинея 4, по отношение на алинея 1, писмен знак " в “ от Наказателен кодекс за тежко пътнотранспортно произшествие с трима починали управлява Окръжната прокуратура в Силистра. Челният удар сред " Опел корса “ и " Фолксваген венто “ е станал през днешния ден в ранния следобяд на основния път Силистра – Русе.

Извършва се оглед на местопроизшествието. Полицейски екип и екипи на пожарната са на място. За да бъде освободен починалият лидер на автомобила " Опел корса “ се режат ламарините на колата. Загиналият водач 57-годишният Румен В.

В другата кола е пътувало семейство. Жената – Виолета А., е починала на място, а брачният партньор Марин А. е бил превозен в болничното заведение, където е умрял.

Тежката злополука е станала на прав сектор с непрекъсната разграничителна линия и влажен асфалт. Образуваното досъдебно произвеждане под управлението на Окръжната прокуратура в Силистра би трябвало да откри аргументите за тежкия пътен случай, довел до гибелта на трима души.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР