Досъдебно производство за престъпление по чл. 343 ал. 1 от

...
Досъдебно производство за престъпление по чл. 343 ал. 1 от
Коментари Харесай

Верижна катастрофа в Пловдив, има ранен човек

Досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343 алинея 1 от Наказателен кодекс е стартирано от бранш "Разследване закононарушения по превоза "на ОДМВР Пловдив, оповестиха от полицията в града.

44-годишен лидер на товарен автомобил "ДАВ ", благосъстоятелност на "Водоснабдяване и канализация " - Пловдив е предизвикал верижно ПТП на Източно- обходен път, поради неспазване на отдалеченост. Сигналът за случая е подаден в обедните часове на 26 март. По първични данни лидерът на служебния автомобил на ВиК, не съумял да спре на време и се блъснал в последния от колона чакащи коли - "Форд ", ръководен от 40- годишен мъж от село Горски Извор.

Шофьорка провокира ПТП в Пловдив и рани мъж

При удара фордът отскочил и блъснал спрелия пред него в колоната специфичен автомобил, зад кормилото на който бил 67-годишен лидер.

Единственият потърпевш от ПТП е лидерът на форда. След обзор от екип на незабавна помощ, 40-годишният мъж от Горски Извор е настанен за лекуване в поделение по "Неврохирургия " на УМБАЛ "Пълмед " с диагноза "навяхване и разтежение на шийни прешлени ", само че без заплаха за живота.

Работата по документиране на случая продължава проверяващ служител на реда при бранша.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР