Досъдебно производство е образувано относно нерегламентирания кран, от който може

...
Досъдебно производство е образувано относно нерегламентирания кран, от който може
Коментари Харесай

Образувано е досъдебно производство за крана за алкохол край Карнобат

Досъдебно произвеждане е формирано по отношение на нерегламентирания кран, от който може да се източва алкохол във „ ВИН. С. Индъстрийс “ край Карнобат. Това сподели за БНР шефът на Митница – Бургас Валери Стефанов и посочи, че това е най-сериозното нарушаване, намерено при инспекцията.

Определенията на Районния съд в Карнобат, с които се позволява работата в затворените от митницата производства в Карнобат, не могат да се апелират. Ние ще се съобразим с това решение, разяснява началникът на Митница – Бургас Валери Стефанов и добави, че тяхната активност продължава:

„ На този стадий по никакъв метод не пречи, защото има установени обстоятелства, констатации, нарушавания, по които е стартирана процедура по административно – наказателно произвеждане, от която, последващата процедура значи сформиране на актове за определяне на административни нарушавания, надлежно – издаване на наказателни постановления. В същото време, държа да отбележа, че един от по-тежките случаи, при които имаме установени нарушавания, е формирано и досъдебно произвеждане. Всички нарушавания, които да открити, са директно свързани с изискванията и реда, по който е публикуван лиценза за ръководство на данъчен склад “

Въпросният кран не е включен към измервателните устройства, което е нарушаване, разясни Стефанов. Той отхвърли детайлности какви са другите констатации след инспекцията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР