Досъдебни производства бяха образувани във Варна на лица, заради наркотици,

...
Досъдебни производства бяха образувани във Варна на лица, заради наркотици,
Коментари Харесай

Образуваха дела за наркотици във Варна

Досъдебни производства бяха формирани във Варна на лица, поради опиати, оповестиха от пресслужбата на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В единия от случаите 38-годишен гражданин на Провадия, прочут на Министерство на вътрешните работи, лидер на лек автомобил е арестуван в полицейския арест на районно управление (на МВР) Девня, за шофиране след приложимост на метамфетамин. Нарушението на водача е открито след прекъсване за инспекция и осъществена ревизия с наркотест. Срещу него е започнато досъдебно произвеждане.

Преди дни, при осъществяване на полицейска инспекция от чиновници на Трето районно управление (на МВР), за период до 24 часа са арестувани мъже на 29, 32 и 48 години. Те непринудено предали намиращите се у тях пакетче с високорискови наркотични субстанции. След експертната информация, е открито, че откритите вещества реагират на метилфентанил, морфин и метамфетамин.

Криминалистите са образували бързи произвеждане, материалите са докладвани на прокуратурата.

29-годишна жителка на Търговище, известна на полицията, е била арестувана през вчерашния ден за период до 24 часа. Младата жена била спряна, към 21 часа, за инспекция от чиновници на " Пътна полиция “. Тя изрично отказала да ѝ бъде направена проба за алкохол и опиати. При инспекция от униформените в осведомителните масиви на Министерство на вътрешните работи се открило, че тя е с наложено административно наказване за същото нарушаване, с влезнало в действие наказателно разпореждане. По случая е формирано бързо произвеждане, материалите по което са предадени на прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР