Дория Рагланд, майката на бъдещата съпруга на принц Хари МеганМаркъл,

...
Дория Рагланд, майката на бъдещата съпруга на принц Хари МеганМаркъл,
Коментари Харесай

Майката на Меган Маркъл опознава кралското семейство

Дория Рагланд , майката на бъдещата брачна половинка на принц Хари Меган Маркъл , се срещна с членове на кралското семейство, след идването ѝ от Калифорния в Лондон, предава Асошиейтед прес.

 
Първата ѝ среща е била с принц Уилям и неговата брачна половинка Катрин . В двореца Уиндзор са участвали и 4-годишният им наследник принц Джордж и 3-годишната им щерка, принцеса Шарлот . Към тях са се включили и бъдещите младоженци - принц Хари и Меган Маркъл .
Doria Ragland: Meet Meghan Markle's mother and Prince Harry's future mother-in-law
— Harper's Bazaar UK (@BazaarUK) Предишния ден госпожа Рагланд беше поканена на чай от бащата на принц Хари  принц Чарлз и неговата брачна половинка Камила . Бъдещият свекър на  Меган Маркъл ще я заведе до олтара на 19 май за сватбата ѝ с принц Хари , откакто стана ясно, че татко ѝ се възвръща след сърдечна интервенция, оповести дворецът Кенсингтън .

Междувременно стана ясно, че съпругът на кралица Елизабет Втора - 96-годишният принц Филип, ще участва на сватбената гала. Принцът предишния месец излезе от болница след прекарана интервенция за замяна на тазобедрена става.
Royal wedding: Meghan Markle's mum Doria Ragland lands in UK to royal welcome
— Daily Express (@Daily_Express) Родителите на Меган Маркъл трябваше да дойдат в Лондон преди венчавката на 19 май, с цел да се срещнат със фамилията на бъдещия жених.
 
Томас Маркъл обаче по този начин и не отпътува към английската столица, защото претърпя сърдечна интервенция, откакто попадна в центъра на скандал с папарашки фотоси.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР