Дори за безспорния факт: убийството на президента на САЩ Д.Ф.Кенеди

...
Дори за безспорния факт: убийството на президента на САЩ Д.Ф.Кенеди
Коментари Харесай

За информационната война и конспиративни версии около корона вируса

Дори за безспорния факт: убийството на президента на Съединени американски щати Д.Ф.Кенеди (22.11. 1963 г.) породиха 11 съществени теории и напуснаха света мърцина към 200 очевидци. Темата Covid-19 измести безапелационно всички други международни, районни и локални събития. Свидетели сме на невиждана инфо-война, в това число с дезинформационния инструментариум на fake и false news.
Формално сред медиите в страните-членки на Европейски Съюз, на трите геполитически колоса Съединени американски щати, Китай, Русия и останалия свят. Многостранната, респ. частична рецесия на доверие сред четворката се дължи и на разнопосочната политика към свободата на словото, следена в Азия и подложена целево на самоцензура в Евразия. А по корона вируса „ политкоректните” медии в Европа и Северна Америка (= мейнстрийма), овладяни от глобалистката олигархия, все по-често биват съкращавани в обществените мрежи като СМРАД (= Средства за всеобща реклама, пропаганда и пропаганда). Вместо единствено Средства за масова информация (средства за всеобща информация).

Все по-малко хора имат вяра в естествения, от природата темперамент на вируса. Водещи учени вирусолози от Япония, Русия, Англия, Китай, Съединени американски щати и прочие са безапелационни в съжденията си, че това е изкуствено обработен вирус - поливалентен с четири белтъка, непрекъснато мутиращ. „ Вирус със всички характерности на биологично оръжие, IV степен” (Даниел Новак, Чехия).

И в двете варианти на генезис на вируса основните благоприятстващи фактори са глобализацията, ниската битова просвета и персонална хигиена, изключително азиатската и в Китай, където започва пандемията. В това число традициите за „ издръжка с всичко що хвърчи, лази и пълзи”. Да не забравяме и че с взривно консумативното развиване на фармацевтиката през последните десетилетия и опитите й, имунната човешка система - най-малко в цивилизования свят – бе отслабена и непоразяващи до тогава здравето микроорганизми стават животозастрашаващи.Според медийните ловци на конспирации коронавирусът е основан в лаборатории в Съединени американски щати или в Китай, + на доктрина и взаимно. Или е изтърван при опити с животни в гр. Ухан (мощен промишлен център на автомобилната промишленост и новото потомство електроника – 5G). Там лабораториите били наоколо до скотски пазар (теза на про атлантическо-тихоокеанския мейнстрийм).

Според национално-идеологическите оттенъци на изявленията, предназначението на Covid 19 като биологично оръжие варира от: а) несъразмерен удар против реиндустриализацията на стопанската система на Съединени американски щати за опазване на зависимостта от китайския експорт в Съединени американски щати или б) целеустремено осуетяване на китайската стопанска система, до: в) съкращаване на популацията на Земята, или г) най-малко минимизиране и последователно претопяване на белокожото население.

Не е загадка, че публикуването на " Есе за законите на населението” от Томас Малтус през 1798 година „ официализира” за пръв път желанието на елита от свръхбогатите по-голямата част от популацията да бъде ликвидирано за изхранване и по-добър живот на «оцелелите на Земята». Според разнообразни решения броят на земните поданици би следвало да варира от «половин до златния милиард» души, най-много до 2 милиарда. Малтусианството е подкрепяно през вековете от илюминатите, от елитарни клубове като Кралското общество (Royal Society) на Англия, Sierra Club, в близкото минало от изявления на Хенри Кисинджър. Напр. през 1974 година като държавен секретар на Съединени американски щати в Меморандум 200 (= Глобален отчет 200), той цитира документ за свеждане на международното население до половин милиард души със «срок за осъществяване 2040 г.». Съвсем непосредствено декларират, че хората ставали доста и трябвало да се понижат в наши дни Дейвид и други Рокфелеровци, Михаил Горбачов, Жак Ив Кусто, принц Филип, Бил Гейтс и други През 1974 година Римският клуб предлага биологична война за съкращаване на човечеството. Последваха СПИН (ХИВ), Ебола, проекти за делене на страните на донори и потребители, Истанбулската спогодба в частта й за джендъра в поддръжка на ЛГБТИ, които също надали ще усилят природонаселението.

При белокожо население на Земята най-много от към 30% преди няколко години, основало съвсем всичко скъпо и научно прогресивно в нашето съвремие и в новата епоха, проф. Ливри се удивява над тематиката в заглавието с неразбиране. Без да намесваме визиите на «паневропееца» граф Рихард Кууденхофе-Калерги, австро-унгарец с майка японка. Петимен за разбъркване на европейска кръв с африканска и азиатска, за „ оцветяване” на европейците, за намаление на коефициента им на просветеност и превръщането им в елементарно манипулируема и управляема работна мощ. А какво вършим с ислямисткия башибозук?
По т.т. а) и б) има последователи и критици на 2-те тайни хипотези.

В Щатите изровиха книгата на Дийн Кунц „ Очите на мрака”/1981 година, в която руснаците изобретяват биологичното оръжие „ Горки 400”, преименовано в последващо издание на книгата през 1996 година в „ Ухан 400”. Публицистът Л.Старидолски споделя, че почитатели на конспирацията коментирали съвпадението на името с гр. Ухан (Уикенд, 14.03.2020 г.).
През 2014 година президентът Обама афишира мораториум върху научни проучвания, от които болестотворни вируси и бактерии стават по-мощни и смъртоносни. Според научно известие в сп. Nature/12.11.2015 година, все пак през 2015 година в Съединени американски щати бил патентован вирус от хибридизация на изкуствено модифициран вирус SARS от китайски прилеп със SARS от човек, с добавки. През октомври 2019 година в гр.Ухан 200 военнослужащи от Съединени американски щати вземат участие в летните Световни военни игри. Има съмнение на Пекин и Москва, че те са пренесли вируса в Китай. Случайно или умишлено – неразбираемо.

Вирусолози се притесняват сегашната обстановка да не е подготовка за биологическа война. (Вж. mt.realtribune.ru, само че не изключвам уеб сайтът да е и про-китайски. Бел.:О.Г.).
Западът изнесе огромна част от производството в Поднебесната империя поради по-евтината работна ръка. Но към момента цели промишлености от Европа и Северна Америка получават от тази част на Азия първични материали и материали. Липсата им, при положение на умишленото заразяване на Китай от Съединени американски щати, ще докара до нова криза. По-опасна от корона вируса. Но ще върне вируса като бумеранг към основателя, в случай че задачата не е брутално понижаване на популацията на Земята и подържане на безпорядък.

Икономистът Хазин развива тезата, че Ковид-19 е китайският несъразмерен удар (въвеждане на карантина в Щатите посредством вируса), взаимно с либерал-глобалистите на Съединени американски щати. С цел да отстранят от власт Тръмп, който заплаши да наруши взаимно-изгодната скица на двустранен финансово-търговски продан посредством реиндустриализация на Щатите.
Класическата скица до изострянето на несъгласията бе: отпечатване на долари от Федералния запас на Съединени американски щати, легализирането им посредством транснационалните банки (ТНБ). Те изкупуват или влагат в индустриални мощности в КНР, които създават по-евтина продукция за Съединени американски щати. След износа й против Щатски долар, потребителят на тези артикули в Щатите е кредитиран от същите ТНБ. Кръговрат, в който Съединени американски щати получават артикули против хартийки, а Китай финансови приходи от устойчиво работеща стопанска система и пазар.

На Пекин не харесват очевидно лозунгите на Тръмп, че интернационалните финансови банки и корпорации са основния зложелател на щатския народ. Нито заклинанията на президента да предислоцира назад производства на аварийни елементи и крайна продукция от Китай в Съединени американски щати. За което са му нужни най-малко 2-3 години. А пандемията била предизвестие от Пекин. От тук и мощната акция за корона вируса посредством всяване на суматоха в света от тотално овладените от ТНБ и международната олигархия медии СМРАД.

Хазин твърди, че за разлика от сполучливо потушената в КНР пандемия и от вилнеещата в Италия, Испания, Съединени американски щати и Западна Европа, в КНДР съвсем няма. Прави усещане, че в Сингапур и безредиците, за които Пекин заподозря Вашингтон и пандемията бяха овладяни по едно и също време. А Тайван, поучен от опит през 2003 година, при военизирани прецизни ограничения, не разгласи болни. Но там страната достави жителите си най-малко с по 1 лицева маска, като разгласи оптималната й цена на към 20 цента.

Tръмп упрекна Китай, че е почнал икономическа война под прикритието на Covid-19. Логично е, след стремглаво обезценяване на акциите на европейските и щатски компании в Китай, страната да ги е изкупила на безценица.

Синоложката (= прокитайската) агитация твърди противоположното: че пандемията е умишлен удар против Китай, който претърпя големи загуби.

Огнян Дъскарев твърди, че началото на „ китайския вирус”( и съгласно Twitter-а на Тръмп, в навечерието на новите избори) е било поставено най-вероятно на 01.12. м.г. в „ мокрия” пазар за месо в 11-милионния град Ухан. (Вж. недвусмисленото му заглавие във Factor.bg/26.03.т.г. „ 18 обстоятелството - комунистически Китай е главният провинен за най-голямата международна рецесия след Втората международна война. Съучастници в закононарушението са Световната здравна организация (СЗО) и левичарски медии, които ненавиждат Д.Тръмп”.

Наскоро български уебсайт приписа авторството на вируса на 3-4 англичани.

Експерти от Българска академия на науките не изключват опцията новите 5 G мрежи също да сеят болестта. Азия и Китай са водещи в технологиите им, само че с тях не били правени тествания на въздействието им върху живи същества. И не е ясно дали нямат неподходящ резултат върху имунната система на индивида.

Уфологът проф. Лъчезар Филипов смята, че вирусът може да е пренесен и от Космоса, посредством астероид или НЛО. Учени от КНР и Съединени американски щати позволяват, че Covid 19 идва от хладилник в Тибет и през притоци на р. Яндзъ се влива в Световния океан. От там, посредством консумация на риба и други морски блага, би попаднал в Италия и Испания.

За бедствието на Италия има и политическа версия, с изключение на италианското равнодушие, по-висока възраст на популацията и възможна злоба у злонамереници към перлата на европейската просвета. Италия и Китай подписали конвенция, регулираща взаимната им търговия в Средиземноморието с висока степен на преимущество на китайските ползи в района, дори при несъгласието на Европейски Съюз и Съединени американски щати.

Въпреки, че във външнополитическата агитация по проблема Русия поддържа КНР и нерядко е мъчно да се разпознаят източниците на промосковска от пропекинска пропаганда, действителното противостоене сред Съединени американски щати, Китай и Русия сложи нас, четвъртия индивид Европейски Съюз в унизителното състояние. В духа на евроатлантическата взаимност страните-членки се избавят поединично! Макар Брюксел вербално да разгласи финансова помощ за битка с корона вируса. Дори и да бе с пропагандно-дипломатически, даже с демагогски темперамент, забележима помощ на Италия оказаха централизирано ръководените Китай, Русия, Куба и даже Венецуела!? По политкоректния речник „ недемократични, тоталитарно ръководени страни,... под санкции”. Оказва се обаче, че такива страни се оправят много по-успешно с пандемията и настъпващия безпорядък. Във всеки случай социално-политическия рейтинг и на четирите страни се увеличи. Организация на обединените нации е представяна от СЗО. Ненужно скъпоплатена чиновническа организация в тази ситуация се оказа и НАТО, а Евросъюзът се нуждае от радикално преформатиране от колониално-политическата скица „ Стара Европа командва Нова и цяла демократична Европа”, управлявана от амбициозни „ мис/ир..и” (= заемка от полит-речника на министър-председателя). Изглежда не е време да пеем с ентусиазъм „ Одата на радостта” и да размахваме флагчетата на Европейски Съюз?
В битката с невидимото зло се отвлича внимание на обществеността от парливи световни въпроси. Но дали Пекин или глобализираният финансов капитал се пробват да хвърлят бремето на световната злополука върху гърба на /ненужното им към този момент?/цяло човечество? Явно още много време масмедиите ще се прехранват с тематиката корона вирус.

Нa медиите на 3-те империи по тематиката не може да се има вяра, включително и тези от Съединени американски щати могат да бъдат манипулирани или самоцензурирани. Свободата на словото и там е към този момент разбиране от близкото минало. С изключение на толерираните от Запад опозиционни ТВ „ Дожд” и Радио „ Эхо Москвы” съветските Средства за масова информация също се самоцензурират „ задълбочено”, макар че Москва от десетилетия е раят и Меката на най-примитивния и перверзен капитализъм като нашия роден.

В резултат на пандемията про-руски и/ли –явно - про-китайски уеб сайтове и Средства за масова информация предсказват сриване на обществената система на ръководство, преформатиране на икономическия и политически живот и на съзнанието на обществото, нервност и безпорядък в „ останалия” свят. Те вещаят, че ще се смени действието на междудържавните връзки както след всички морове, чуми и холерни епидемии (Бел.: значително са тръгнали от Китай), или след събития като 1-та и 2-та международни войни и разпадането на Съюз на съветските социалистически републики. В Пекин имат свои ясновидки, само че в Русия евентуално „ ще ексхумират и поукрасят творчески” благодарение на прехранващи се с нея родственици някое изявление на Ванга, че демократичната политическа система като организация на обществото няма да издържи или пък, че светът на глобализацията си отива. Или, че настъпват нова Ялта или Малта.
Тръмп губи персонален рейтинг в Съединени американски щати от „ китайския” корона вирус, само че Китай се появи като страна, съчетаваща обществената с пазарната политика в собствен интерес. Епидемията сподели какъв брой доста светът е подвластен от Китай. Докато ние още не сме достигнали върха на епидемията, КНР излезе от нея, прояви се за прощален път като стратегически работеща империя. Готова да изкупува поевтинели активи, да оказва помощ без/користно на финансово слаби страни, да играе за намаление на цените на нефта, да усилва своето световно въздействие. И чрез политическата си самодейност за възобновление на Пътя на коприната от древноста " Един пояс, веднъж " и платформата " 17 +1 " за съдействие сред Китай и страните от Централна и Източна Европа. Като част от геостратегията за цялостното развиване на КНР и на света до 2049 година

По виновност на една от двете, или на двете империи светът се върна към междинните епохи. Десетки страни затвориха границите си, блокираха стотици хиляди непознати туристи. Ослушвайки се към Брюксел, Вашингтон и под., въпреки и със забавяне, този път изпреварихме по-големи европейски страни с ограничения за ограничение на пандемията. И въпреки всичко се оказахме неподготвени. С дихателна инсталация, с дефицит на болнични места и медицински личен състав по целенасоченост, с нужни средства за стерилизация и защитни дрехи. ОПЛ и сестрите се доставят сами с ръкавици и маски, а с последните се разпростра държавно неконтролирана далавера с цените. За клоуните на властта е доста по-важно, че „ ще има едни пари от Европейски Съюз за усвояване”.

Ако пожелаем да бъдем страна, се постанова ръководещата ни върхушка да поусмири слугинските си комплекси и след затихване на пандемията да инициира в и посредством Европейски Съюз интернационално следствие на аргументите и отговорностите за експлоадиране на пандемията. Същевременно бихме могли да проявим самодейност за активизиране на европейските ни сътрудници за подготовка на конвенция за надзор над военно-биологически разработки, по опция с присъединяване на Съединени американски щати, Китай, Русия.
28 март 2020 година

Д-р Огнян Гърков, с л.д.р. дипломат, член на БДД
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР