Дори в условията на COVID-19 авантюристичният и приключенски дух у

...
Дори в условията на COVID-19 авантюристичният и приключенски дух у
Коментари Харесай

Най-добрите ски курорти в света

Дори в изискванията на COVID-19 авантюристичният и авантюристичен дух у доста от нас не затихва. Ето за какво подбрахме лист с най-хубавите ски курорти за посещаване когато и да е на годината. Дори да не планирате в близко бъдеще да стигнете до тях, направете една виртуална разходка. 

1. Уакапапа, Нова Зеландия
Този ски курорт носи екзотично име. То му е обещано на езика маори и се намира в северната страна на вулкана Руапеху. Ски зоната е относително дребна, спрямо Алпите. И въпреки всичко, всеки скиор фен ще се усеща много удобно на такова място. Околният пейзаж е показан от ледникови пластове, девствена земя и хълмисти издатини. За тези, които желаят да изпитат изцяло извънредно преживяване, уредниците обезпечават обиколка с екскурзовод, чиято кулминационна точка ще е каране на ски или сноуборд, до самия кратер Руапеху. Разбира се, все още вулканът не е деен. На планетата ни има единствено две места, където е допустимо сходно прекарване. Вторият вулкан, където можете да се качите със ски до кратера, е Мутновски е в Камчатка.

2. Лас Ленас, Аржентина
Този курорт се намира на територията на Аржентина. Той може да се окаже доста забавен за феновете на рисковите ски. Факт е, че тук, с изключение на към този момент добре павираните и обособени пътеки има и много стръмни неподготвени писти. От последните, единствено доста опитни скиори, разполагащи с цялото належащо съоръжение, ще рискуват да се спуснат. В същото време, уредниците дават специфичен документ за автограф, съгласно който скейтърите се уведомяват за евентуалната заплаха. Така ще би трябвало да стигнете до Лас Ленас с няколко смени в полети. До това място, няма директни полети.
 Време за ски в Пампорово Време за ски в Пампорово
Пампорово се приготвя да посрещне провокациите на новия зимен сезон, инвестирайки в цифрови услуги, които да подсигуряват без...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР