Дори технологичните гении допускат грешки онлайн.Илън Мъск например даде на

...
Дори технологичните гении допускат грешки онлайн.Илън Мъск например даде на
Коментари Харесай

Илън Мъск по грешка разкри личния си телефонен номер в Twitter

Дори софтуерните гении позволяват неточности онлайн.

Илън Мъск да вземем за пример даде на почитателите си в Twitter повече, в сравнение с те са се надявали във вторник вечерта. Изпълнителният шеф на Tesla и SpaceX се опитваше да се свръже с Джон Кармак, софтуерен шеф на Oculuc - планът за виртуална действителност на Фейсбук. Вместо да му прати персонално известие обаче, Мъск туитна непосредствено до Кармак и 16,7-те му милиона почитатели видяха известието, написа Fortune.

" Имаш ли секунда да поговорим? Мобилният ми е... ", бе написано в туита, в това число телефонен номер. Съобщението бе изтрито относително бързо, само че не и преди много хора да го виждат.

От CNBC даже са пробвали да звъннат на номера. Отговорила им гласова поща, а записаното известие било с изречения от видео играта God of War. " С помощта на боговете ти го направи. Някак откри пътя до мен. Предлагам ти своите поздравления и своето почитание ", гласи текстът.

Едва ли има смисъл почитателите на Мъск също да пробват да звънят на номера - милиардерът сигурно ще го смени след гафа си.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР