„Дори суперавтомобилите за 300 хиляди паунда плащат пътни такси по

...
„Дори суперавтомобилите за 300 хиляди паунда плащат пътни такси по
Коментари Харесай

Полицаи спряха от движение Lamborghini заради неплатени пътни такси

„ Дори суперавтомобилите за 300 хиляди паунда заплащат пътни такси по нашите пътища “, това гласи заглавието на пост в формалната Фейсбук страница на полицията от остров Уайт, Англия. На две фотоси, прикачени към обявата, може да се види Lamborghini Aventador, което е спряно от придвижване и е качено на платформа.

След прекъсване на първокласното возило за инспекция, излиза наяве, че притежателят му не е плащал пътни такси от месец август 2020 година. Това на процедура прави Aventador-а неспособен за придвижване по британските пътища. Подобно на налозите при нас, всеки притежател на автомобил дължи избрана сума за своето возило.

Таксите се дефинират на база на нездравословните излъчвания и цената на колата, като в този случай оптималната сума, която притежателят дължи е към 500 паунда. Сумата не наподобява толкоз фрапираща, сравнявайки я с цената на Lamborghini-то, само че в случай че по някаква причина, притежателят му не я заплати, то колата ще бъде дерегистрирана и смачкана.

Even £300k Supercars require road tax to be driven on our roads! The driver of a Lamborghini Aventador saw his car recovered in Newport this evening as the tax had expired in August 2020. Dom @ ARV.
Публикувахте от в

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР