Дори след напускането на кралския двор, Меган Маркъл не може

...
Дори след напускането на кралския двор, Меган Маркъл не може
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и защо херцогинята на Съсекс смята, че има двойни стандарти в кралския двор

Дори след напускането на кралския двор, Меган Маркъл не може да преглътне обидата от двойните стандарти, които е трябвало да търпи като част от фамилията на брачна половинка си. Те, както към този момент добре знаем, са свързани с отношението към нея и това към нейната директна съперничка за любовта на всички - Кейт Мидълтън.

Херцогинята на Съсекс поведе дело против английски таблоиди след Мегзит, с цел да отбрани достойнството си. Но и се наложи да го направи сама, единствено с поддръжката на принц Хари. A кралското семейство не застана зад нея, макар медийните офанзиви, на които бе подложена в последните месеци и години.

Именно този факт е разгневил Маркъл, която е безапелационна, че в случай че Кейт Мидълтън бе получила сходно отношение, то нямаше да остане без формален отговор и щяха да се случат своевременни промени, които да й подсигуряват отбрана и успокоение.

Меган не е трансформирала мнението си, че херцогинята на Кеймбридж е любимката на кралския двор и този факт очевидно не й дава мира и в този момент, когато към този момент е надалеч от кралското семейство.

Преди дни Хари и Меган оповестиха, че прекъсват всевъзможни връзки с няколко английски таблоида, афектирани от всичко, което се изписа по техен адрес. И до момента в който източници от двореца разясниха, че там са сюрпризирани от решението, Меган е споделила пред другари, че се съмнява някой в действителност да е останал изумен, написа Daily Mail.

Все отново, всички бяха наясно какъв брой обезпокоен е херцогът на Съсекс да не се повтори обстановката с майка му Даяна, която бе подложена на съществени рецензии от медиите. В нейна памет, както и в отбрана на брачната половинка и сина си, Хари е взел нещата в свои ръце и е подхванал съответните ограничения. И в неговата позиция също прозира оскърбление от неналичието на поддръжка от страна на фамилията му. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР