Дори Шекспир и Дюма казват, че силата на жената е

...
Дори Шекспир и Дюма казват, че силата на жената е
Коментари Харесай

Силата на всяка жена според зодията

Дори Шекспир и Дюма споделят, че силата на дамата е в нейната уязвимост. Дали това е правилно?

За всички дами ли може да се ползва тази фраза? Оказва се, че силата на дамата зависи от месеца на нейното раждане.

Овен : Силата на Овен е в неговата целенасоченост. Овен преди всичко вижда задачата пред себе си. Пречки? Нищо, ще ги преодолеем! Дори в случай че по пътя повдигнат доста висока стена, рано или късно тя ще я пробие. Или ще я взриви. Тя знае, че може да заобиколи стената, само че нима Овен ще прави взаимни отстъпки? Това е за страхливците!

Телец : Силата на девойките Телец е във фантазията им. Всички неправилно считат, че тя е земен човек, лишен от въображение и  изравен крепко на краката си. Това е илюзия. В реалност мис Телец е интелигентна и мощна, с малките  проблеми тя се оправя на раз – два. Ако, обаче, по пътя и се появят  съществени спънки, тя се скрива във вътрешния си свят, който не демонстрира на всеки. Там тя черпи сила и се връща. Проблемът през това време към този момент се е   решил самичък.

Близнаци : Силата на Близнаците е в способността им да поддържат връзка. Това момиче е майстор в основаването на обществени връзки. Тя ловко манипулира хората, като кукловод е. Но Близнаците имат и една по-велика мощ – думите. Те са в положение да омагьосат някой единствено с думи до гибел. Имайте поради, че печатното слово също влиза в тази магия. Така че преди да отворите писмо от Близнаците, по-добре се прекръстете. Може и да помогне.

Рак : Силата на Рака е в съпричастността. Не инцидентно момичето Рак се крие от света в черупката си! В всекидневието това качество не е доста комфортно, само че при положение на световни катаклизми – съвършено. Затова дамата Рак не може да бъде победена.

Лъв : Силата на Лъвиците е в тяхното дръзновение. Те не знаят какво е боязън, тъй че постоянно са първи: първи умници ( няма значение, че към тях има доста други умни), първи хубавици (и е без значение по какъв начин изглеждат) и изобщо те са кралици! Ето за какво, до момента в който всички стоят и се опасяват, идва Лъвицата и заема първото място.

Дева : Силата на Девата е в логиката и интелигентността. Девата усърдно разлага на атоми всяка обстановка и проблем, деликатно преценя, изследва и събира назад – в този момент знае тъкмо какво да направи с всичко това. И тя в никакъв случай не бърка. Запомнете.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР