Дори по собственото му признание Том Конти често е най-старият

...
Дори по собственото му признание Том Конти често е най-старият
Коментари Харесай

Звездата от Oppenheimer Том Конти споделя най-трудната част от филма и драстичното действие, което предприе за ролята

Дори по личното му самопризнание Том Конти постоянно е най-старият човек в стаята в наши дни. И 82-годишният - сърцеразбивач на Холивуд от 80-те - се смее, че дамите, които се обръщат към него, най-много желаят да му кажат, че майка им или баба им го обичат.

Така че през днешния ден е много оригиналност да има да седи до него на дивана му дама, която е с 15 години по-възрастна от него - и чиято история е също толкоз завладяваща, колкото и неговата лична.

Шотландският деец на сцената и екрана удиви ново потомство киномани предходната година годината, с която критиците блъснаха, беше най-хубавото му показване досега - като Алберт Айнщайн, малко откакто еврейският академик избяга от нацистка Германия, в блокбъстър кино лентата Опенхаймер.

И това е една от аргументите през днешния ден - в хола от неговия величествен дом в жанр арт деко в Хампстед, северен Лондон - артистът се вкопчва във всяка дума на една забележителна жена, 97-годишната Елза Шамаш, до момента в който тя си спомня личното си трагично бягство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР