Дори първата дама на САЩ Мелания Тръмп не успяла да

...
Дори първата дама на САЩ Мелания Тръмп не успяла да
Коментари Харесай

Дори и Мелания не успяла да откъсне Тръмп от разговора му с Путин

Дори първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп не съумяла да попречи срещата сред президентите на Съединени американски щати и Русия в Хамбург да продължи надалеч по-дълго от плануваното, съобщи Ройтерс.

Разговорът сред Тръмп и Путин в границите на срещата на върха на Г-20 продължи 2 часа и 15 минути, надалеч повече от плануваните 35 минути.

Държавният секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън описа, че на няколко пъти се опитал да подсети на президента Тръмп за напредващото време.

„ Една от аргументите да продължи толкоз дълго е, че откакто се срещнаха и много бързо се опознаха, имаше толкоз доста неща, които да се обсъдят. Имаше такова равнище на ангажираност и продан на отзиви, че никой от двамата не искаше да стопира ", сподели Тилърсън пред публицисти.

„ Трябваше на няколко пъти да подсещам на президента (за миналото време - б. ред.) Хора надникваха в стаята. По едно време дори изпратиха първата дама в опит да ни изкарат оттова. Обаче не се получи. След като тя пристигна да ни види, продължихме още един час. Така че тя явно не съумя ", добави Тилърсън.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР