Дори първата дама на САЩ Мелания Тръмп не успяла да

...
Дори първата дама на САЩ Мелания Тръмп не успяла да
Коментари Харесай

Дори и Мелания не успяла да откъсне Доналд Тръмп от разговора му с Владимир Путин

Дори първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп не съумяла да попречи срещата сред президентите на Съединени американски щати и Русия в Хамбург да продължи надалеч по-дълго от плануваното, съобщи Ройтерс.

Разговорът сред Тръмп и Путин в границите на срещата на върха на Г-20 продължи 2 часа и 15 минути, надалеч повече от плануваните 35 минути.

Държавният секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън описа, че на няколко пъти се опитал да подсети на президента Тръмп за напредващото време.
Мелания Тръмп и Владимир Путин
„ Една от аргументите да продължи толкоз дълго е, че откакто се срещнаха и много бързо се опознаха, имаше толкоз доста неща, които да се обсъдят. Имаше такова равнище на ангажираност и продан на отзиви, че никой от двамата не искаше да спира”, сподели Тилърсън пред публицисти.

„ Трябваше на няколко пъти да подсещам на президента (за миналото време – б. ред.) Хора надникваха в стаята. По едно време дори изпратиха първата дама в опит да ни изкарат оттова. Обаче не се получи. След като тя пристигна да ни види, продължихме още един час. Така че тя явно не успя”, добави Тилърсън.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР