Дори носителката на титлата Мис Силикон 2009 Катрин Вачева не

...
Дори носителката на титлата Мис Силикон 2009 Катрин Вачева не
Коментари Харесай

Катрин Вачева за Мис България 2017: Това момиче стои като мумия

Дори носителката на купата Мис Силикон 2009 Катрин Вачева не остана безмълвна във връзка с новоизбраната Мис България.

„ Когато ти поставят короната „ Мис България “, по никакъв начин не върви да нямаш огледало, да не погледнеш и коригираш минусите си преди един толкоз сериозен конкурс. Организаторите се опитваха да я оправдаят с неприятна фотография, само че това е комично и несериозно, въпреки всичко никой не се уповава като мнение единствено на въпросната фотография “, сподели Вачева, представена от Novini.

Тя даже описна в детайли минусите в лицето на Тамара Георгиева: издължена, леко грубовата челюст, дълга брадичка, несъразмерни устни.

„ Съжалявам, че го споделям, само че в нея няма никаква страст, никакво лъчение, къде е живецът, блясъкът, насладата, в случай че щеш, в това лице, откакто е новата "Мис България, запитвам аз? Освен това се вижда с просто око, че има филъри или ботокс в лицето. Няма естествена мимика, едвам се усмихва, едно такова изкуствено. Бумът, който в този момент се случва към Тамара, преди години се случи и към името на Антония Петрова. С тази разлика, че Антония има подарък слово, приказва като политик, има наличие и харизма. Тук не приказваме за хубост – би трябвало да имаш наличие. Остави го дори кривия нос – пластични хирурзи колкото искаш. Но тя не ме сграбчва като персона “, безапелационна е отличената с Мис Силикон Вачева.

Тя продължи с тирадата си, като предложи на новата Мис да се откаже от короната си.

"По-добре е да се откаже от короната и всичко да стихне. Все отново толкоз хейт, колажи, непрестанно разискване не се понасят елементарно и не е прелестно, а да вървиш напред със запушени уши не е най-хубавата алтернатива за една „ Мис България “. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР