„Дори номинално понастоящем да отчитаме, че може да има потенциална,

...
„Дори номинално понастоящем да отчитаме, че може да има потенциална,
Коментари Харесай

Социологът Добромир Живков: Коалиция ПП-ДБ има потенциал да формира бъдещия победител на изборите

„ Дори номинално понастоящем да отчитаме, че може да има евентуална, лимитирана загуба на електорат при коалиция сред Политическа партия и Демократична България, въпреки това това има капацитет да образува бъдещия победител на изборите на 2 октомври и това да стане благодарение на този феномен добре прочут от предходни избори, когато не дребна част от колебаещите се гласоподаватели гласоподават за спечелилия “, сподели той.

По думите му, Има Такъв Народ са изгубили огромна част от електората си, защото са влезнали в политиката през предходната година с огромна поръчка за разтрошаване на статуквото, която е останала неизпълнена.

„ Разтрогването на съдружния формат от страната Има Такъв Народ е значително в основата за раздробяване на държавното управление “, счита социологът.

„ На идните парламентарни избори можем да чакаме сходна картина, като тази която имахме в 47-ото Народно заседание. А точно разделяне във връзка с желанието на част от партиите за промяна на модела на ръководство на ГЕРБ, а от другата страна коалиция на статуквото, която да се бори против тези опити на обединенията, които в действителност бяха и в основата на до неотдавна управлявалото постоянно държавно управление “, допусна още Живков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР