Дори не усещам убождането с иглата и трите спринцовки се

...
Дори не усещам убождането с иглата и трите спринцовки се
Коментари Харесай

„Направих нов тест, който може да открие и най-малката прашинка рак в тялото ми – който скоро може да бъде наличен в NHS`

Дори не чувствам убождането с иглата и трите спринцовки се пълнят за секунди. Но тази кръвна проба - взета от флеботомист в моята кухня - може просто да ми избави живота, като хвана рак, преди даже да е задоволително огромен, с цел да се види на болничен скенер.

Ще отнеме по-малко от две седмици, с цел да ми кажеш това, което милиони британци биха желали да знаят - дали има израстък, колкото и дребен да е, някъде в тялото ми... и в случай че има, тъкмо къде.

Откакто Кейт Мидълтън самоуверено сподели на света, че се бори с рака предишния месец, търсенията за ранно разкриване на рак скочиха, защото от ден на ден хора се тормозят дали те също неумишлено са носители на смъртоносната болест. Посещенията на страницата за рака на NHS се усилиха съвсем пет пъти след изказването на Кейт, до момента в който визитите на благотворителните организации за битка с рака Cancer Research UK и Macmillan също скочиха.

Собствената диагноза рак на краля през януари имаше сходен резултат, което докара до 51% нарастване на т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР