Дори най-богатият човек в света не винаги получава подкрепа за

...
Дори най-богатият човек в света не винаги получава подкрепа за
Коментари Харесай

Обмисля ли Безос централа на Amazon на Луната

Дори най-богатият човек в света не постоянно получава поддръжка за работните си хрумвания.

Основателят на най-голямата платформа за онлайн извършване на покупки признава, че не всички негови хрумвания, свързани с работата, се оказват положителни. Ако той има концепция, за която е сигурен, че ще е сполучлива, милиардерът би трябвало да получи утвърждение за нея като всички останали чиновници, написа CNN.

Ако въпреки всичко Безос доста държи да осъществя собствен план без той да бъде подсилен от екипа му, основният изпълнителен шеф на Amazon има тактика и споделя:

" Искам да се обзаложите с мен за това. "

По този метод той кара хората, които не са съгласни с неговата версия, да я одобряват, в случай че изгубят облога.
 Blue Origin на Джеф Безос изпраща първите туристи в Космоса в идващите месеци
Blue Origin на Джеф Безос изпраща първите туристи в Космоса в идващите месеци

Компанията приключи сполучлив опит с ракетата си за наново потребление New Shepard

По време на конференцията на Amazon за Изкуствения разсъдък Джеф Безос приказва и за своята компания Blue Origin, чиято цел е да изпрати хора на Луната. Основата причина, заради която Безос желае да реализира концепцията с хора на най-близкия комшия на Земята, e тъй като там има обилие от запаси. Ледът в кратерите на Луната е доста скъп, защото може да се употребява за ракетно гориво.

" За да създадем невероятни неща в Космоса, ние би трябвало да използваме ресурсите оттова. Така че Луната е доста добра опция за това ", прибавя Безос.

По време на конференцията той е запитан дали Луната може да се трансформира в дом на идната централа на Amazon, където да се подготвят и опаковат артикули за клиентите.

" Всъщност не съм се замислял за това. Но ние ще стартираме да доставяме течен азот и течен О2. Ще бъде дребна селекция, само че доста значима ", е отговорът на най-богатия човек в света.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР