Дори на Майкъл Б. Джордан му се налага да отговаря

...
Дори на Майкъл Б. Джордан му се налага да отговаря
Коментари Харесай

Майкъл Б. Джордан се извини на майка си, че работата е на показ

Дори на Майкъл Б. Джордан му се постанова да дава отговор пред майка си. Особено в случай че " всичката му работа е на показ ".

Става дума за фотосите на звездата и режисьор на филмите за (измисления) боксьор Адонис Крийд за новата рекламна акция на памучното мъжко долни дрехи на Calvin Klein. Във фотосесията 80-килограмовият Джордан демонстрира изваяни коремни плочки, солидна мускулатура и съвсем нищо не остава прикрито. Той е измежду звездите, които театралничат единствено по боксерки на марката - част от серията " Calvins or nothing " ( " Келвин или нищо " - от англ. ез.).

Джордан описа за диалог с майка си във връзка фотосите в изявление по време на премиерата на третата лента от филмовата му поредицата - " КрийдIII " - на 27 февруари в Лос Анджелис.

 Майкъл Б. Джордан, calvin klein реклама - Майкъл Б. Джордан се извини на майка си, че взе участие в реклама на Calvin Klein

Когато на аления килим го питат какво е чувството да се види съвсем гол в рекламен клип и билбордове на марката, артистът и режисьор споделя: „ Помислих си, че майка ми ще го види. По-добре да ѝ се обадя и да кажа - Съжалявам! Но всичко към този момент е нескрито...Работата ми е на показ из улиците - безусловно. ( " My business all out in the streets — literally) ", засмя се Джордан, представен от списание People.

Суперзвездата описа в детайли, че е горделив освен с присъединяване си в акцията на Calvin Klein и с премиерата, само че и с това, че останалите членове от актьорския състав на " Крийд " също реализират страхотни триумфи.

„ Това е незабравимо. Всичко се подреди едновременно, чувството е ужасно “, разяснява 36-годишният артист. „ Да мога да споделя този миг с сътрудниците ми, които също изживяват сходни неща - несъмнено се усещам особено. Усещам, че всичко се случва в точното време. “

Друг артист от продукцията е Джонатан Мейджърс, който играе дългогодишния другар на Адонис Крийд, с който боксьорът би трябвало да се изправи на кръга в новия филм.

На аления килим Джордан похвали Мейджърс за фотографията му на корицата за списание Ebony. Там, съвсем като Джордан, сътрудника му е съвсем гол.

Кампанията на Майкъл Б. Джордан и Calvin Klein е снимана от именитото фотографско дуо Мерт и Маркус, почнали партньорството си към края на 90-те години на предишния век.

 Майкъл Б. Джордан Calvin Klein - calvins or nothing

Това е първи път, в който Джордан работи с марката.

Фотосесията е от черно-бели фотоси, присъщи за рекламите на Calvin Klein. Кадрите красят билбордовете в Ню Йорк и Лос Анджелис.

Премиерата на " Крийд 3 " в България е на 3 март.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР