Дори когато ни се струва, че сме спестили достатъчно средства,

...
Дори когато ни се струва, че сме спестили достатъчно средства,
Коментари Харесай

6 успешни предприемачи разкриват какво биха направили с последните си спестявания

Дори когато ни се коства, че сме икономисали задоволително средства, могат да се случат хиляди неща и те да внезапно да намалеят. Различните хора биха подхванали разнообразни тактики за справяне със обстановката. Интересно е обаче какво биха създали сполучливите бизнесмени, от които се чака, че би трябвало да имат положително ръководство над финансите си.

CNBC пита няколко сполучливи бизнеси водачи и консултанти от The Oracles (oрганизацията, в която са едни от най-успешните бизнесмени и изпълнителни директори) какво биха създали, в случай че парите им внезапно понижат. Някои от отговорите им може да ви изненадат, написа CNBC.

1. " Бихме ги дали за цифров маркетинг "

" Бихме похарчили последните си няколко $ за цифров маркетинг. Instagram е по-ценен (и по-достъпен) от всеки магазин по скъпите и известни улици. С цифровото си наличие, вие говорите с клиентите си като управлявате по-добре известията на компанията си, изображенията, промоциите си, страстта, която желаете да придадете и други "

- Емили Кърънт и Мерит Елиът, съоснователи и изобретателни шефове на световната начин на живот марка Emily + Meritt и линията за дамско облекло THE GREAT

2. " Бих ги икономисал за пенсионирането си "

" Моята бизнес задача е да оказвам помощ на американците да пестят, с цел да имат несъмнено и умерено пенсиониране. Вероятно ще бъда уволнен, в случай че не съумея да направя същото за себе си и фамилията си. Така че бих добавил последните си пари към спестяванията ми досега.

Аз съм на правилото, че не би трябвало да се пести просто за " " черни дни " ". Трябва да сме наясно, че пенсионирането не е краят, а единствено началото. Това не значи, че ще спра да работя и да бъда управителен от задачата си. Но моята формулировка за свободата е да работя, тъй като желая, а не тъй като би трябвало. "

- Том Зиганер, създател и основен изпълнителен шеф на America`s Best 401K, който оказва помощ на клиентите си да пестят по верния метод

3. " Бих задържала парите "

" Първият ми съвет е: Не допускайте да останете без пари. Докато развивахме бизнеса си, брачният партньор ми и аз останахме фокусирани върху приходите и облагите, които считам, че са от основно значение за триумфа ни.

Но в случай че останем с последните си няколко $ несъмнено не бих ги изхарчила. Ще проучвам обстановката и ще ги насоча към това да ми доведат доходи. "

- Марла Бек, съосновател и изпълнителен шеф на Bluemercury, добита от Macy`s за 210 млн. $, основател на козметичните марки M-61 Skincare и Lune + Aster

4. " Бих си поръчал прекрасен костюм "

" Когато започнах от нулата и погледнах съществено на кариерата си си купих прекрасен костюм. Забелязах, че когато съм добре облечен, хората незабавно ми гласоподават по-голямо доверие, а аз се усещам убеден при всяка среща. Независимо дали ни харесва или не, облеклата и външният тип са от голяма важност.

Въпреки че мнозина считат това за незадълбочено, би трябвало постоянно да изглеждате по допустимо най-хубавия метод. Това кара хората да се усещат уверени да вършат бизнес с вас. "

- Питър Хернандез, президент за Западния район в Douglas Elliman; създател и президент на Teles Properties

5. " Бих вложил в недвижими парцели "

" Ако изгубя доста от парите си бих вложил в земя или парцели, които да ми обезпечат финансова непоклатимост. След това бих ги отдал чартърен, употребявайки приходите за погашение на финансовите си отговорности, а останалата част да спестя и реинвестирам.

Хубавото при недвижимите парцели е, че не е нужно да харчите личните си пари, с цел да инвестирате в тях. Може да вземете назаем, да намерите постоянен финансов сътрудник или да привлечете частни средства.

Когато ви свършват парите, би трябвало да се стараете да маскимизирате тяхната стойност. Когато си поставите цел, заобиколeте се с позитивизъм и визуализирайте триумфа си, един $ може да направи всичко друго. "

- Андрес Пира, брокер, създател и изпълнителен шеф на Blue Horizon Developments

6. " Бих ги вложил във Фейсбук реклама "

" През последните пет години никой рекламен канал не е обезпечил по-добра или поредна възвръщаемост на вложенията от Фейсбук. С тяхното специфичнo таргетиране можем да спечелим доходи от 10 до 15 $ за всеки 1 изразходван $.

Това е една от най-хубавите тактики, които сме пробвали за бизнеса си.

Ключът е да насочите вярно трафика си към точната група, на която да продавате. Не губете толкоз време в това да изграждате марката си.

Ако повече компании схванат това, те ще могат да генерират облаги от първата инвестиция и няма да зависят от външно финансиране. "

- Ръс Руфино, създател и основен изпълнителен шеф на Clients on Demand, който оказва помощ на клиентите си да генерират повече продажби. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР