Дори жителите на Флорида не харесват Мат Гец.Едва 21 процента

...
Дори жителите на Флорида не харесват Мат Гец.Едва 21 процента
Коментари Харесай

Избирателите на Мат Гец го мразят

Дори жителите на Флорида не харесват Мат Гец.

Едва 21 % от жителите на Флорида дават отговор, че утвърждават индивида, който са избрали в Конгреса, до момента в който други 57 % споделят, че изрично не утвърждава работата, която Gaetz е приключил, откогато беше определен, съгласно изследване на Florida Atlantic University Mainstreet PolCom Lab. Това е надалеч от резултатите на Гетц на изборите през 2022 година, когато той опустоши Първия конгресен окръг на Флорида с разлика от 35 процентни пункта.

Проучването идва на фона на няколко седмици на мощна драма, провокирана и подтикнат от крайнодесния конгресмен, в който той повдигна обвиняване за премахване на някогашния ръководител на Камарата на представителите Кевин Маккарти за това, че се осмели да координира двупартийно изпитание за попречване на затварянето на държавното управление. Оттогава Гец работи за нападателно делене и подсилване на групата дружно с малцинствена кохорта от консервативни сътрудници.

През цялото това време в светлината на прожекторите притегли повече внимание към някои от другите кавги на Гец, в това число следствие на комисията по нравственос на Камарата на представителите на обвиняванията в полово принуждение и корист със средства от страна на конгресмена.

През февруари Министерството на правораздаването завърши личното си следствие против Гец, като се отхвърли от наказателни обвинявания, свързани с обвинявания в полов контакт трафик и секс с малолетно лице, определяйки, че не могат да заведат задоволително мощен случай в съда.

„ Аз съм най-разследваният човек в Конгреса на Съединените щати “, сподели Гец по време на октомври етично следствие

Въпреки цялата неприятна преса, Гетц върви напред, като се носят клюки, че спореният политик може да се кандидатира, с цел да смъкна губернатора на Флорида Рон ДеСантис по време на изборите за губернатор през 2026 година Оттогава Гец подцени отчета като „ пресилена стръв за щракане “, пояснявайки, че единственият му фокус е избирането на Доналд Тръмп за втори мандат в Белия дом.

Ако не успее да успее, Гец може да бъде избутан изцяло отвън политиката, в случай че не успее да събере числата, с цел да резервира настоящето си място.

„ Проучването не беше ужасно за конгресмена, само че е рано и тези оценки могат да се трансформират “, Кевин Вагнер, социолог и професор по политически науки във FAU, сподели за. „ Дори хора, които не го утвърждават, отново могат да гласоподават за него, в случай че другият избор им харесва по-малко. “

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР