Дори и в най-горещите дни може би усещате кожата си

...
Дори и в най-горещите дни може би усещате кожата си
Коментари Харесай

#хидратация: Повече вода за кожата, моля!

Дори и в най-горещите дни може би усещате кожата си суха, опъната, сива и с не по този начин стремежи загар, за който цяла зима си мечтаехте. Да, не може единствено със слънце, което се оказва, че повече вреди, в сравнение с разкрасява, само че пък в случай че се открие салдото, то ще ни даде от всичко и по доста. Затова прибавяме #хидратация и ви припомняме, че след почистването това е най-важната стъпка в грижата за кожата, с цел да бъде тя по-плътна, тенът – по-свеж, а типът й – доста по-сияен. Нещо, което никой грим не би могъл да реализира. А сме сигурни, че желаете да изглеждате безупречно на всяко едно селфи това лято, кожата ви също.

Тайната ли? Пийте вода, повече вода, и я хидратирайте всеки ден, а тя ще ви се отплати с оня искра, за който нормално се постанова да употребявате не един, а няколко грим продукта. Има и още нещо – по никакъв начин не е маловажно какъв крем ще употребявате, изключително в случай че кожата ви е сензитивна. Понякога намирането му лишава много моменти на „ проба-грешка “, а резултатът още веднъж не е този, който търсите. Може би тъй като не сте попадали на серията Hydrance на, която този сезон е допълнена и разширена с няколко нови продукта, за които, признаваме, си мечтаехме.



Например аква гел-кремът е от тези артикули „ всичко в едно “ , които ни икономисват и време, и място на козметичния рафт, а и в сезон, в който пътуваме повече, имаме потребност точно от мултифункционални артикули. А той може да се употребява като дневен хидратиращ крем, като нощна маска за пресен загар на сутринта, а най-хубавото е, че може да се нанася и върху околоочния силует.

Така ще усещате кожата на лицето, шията и очите нежна и свежа 24/7.

Ние сигурно прибавяме в must have листата за летните дни и новия BB крем от Hydrance серията, който има лек тониращ резултат, слива се с тена на лицето ни и го озарява, с помощта на специфичен седефен пигмент (а това ни икономисва нанасянето на декор дьо тен). Той се предлага и като лека хидратираща емулсия с по-богата нежна текстура, като и двата продукта имат в състава си SPF 30 , което дружно с всичко друго пази лицето от слънцето от самото начало.

Но в случай че не желаете този тониращ резултат въпреки всичко, серията Hydrance е допълнена с два крема (богат хидратиращ или лека емулсия) , които с изключение на нужната хидратация дават и висока слънцезащита благодарение на усъвършенствана филтърна система против UVA и UVB лъчите. Заедно с това имат антиоксидантно деяние и по този метод клетките са предпазени от нездравословното въздействие на свободни радикали, а кожата се усеща мека, сияйна и най-много предпазена. И макар че в сърцето на всеки един артикул се крие успокояващата и омекотяваща Термална вода, постоянно имайте на разположение един дребен комфортен спрей единствено с Термална вода. Незаменим е и на плажа, и по време на път за доза прохлада в придвижване!

С поддръжката на Pierre Fabre

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР