Дори и най-големите скептици относно астрологията са чували за ретроградния

...
Дори и най-големите скептици относно астрологията са чували за ретроградния
Коментари Харесай

Напук на ретроградния Меркурий: Как да се насладим на пътуването по празниците

Дори и най-големите скептици по отношение на астрологията са чували за ретроградния Меркурий. Това е интервал, в който може да ви се коства, че по никакъв начин не ви върви – пропускате положителни благоприятни условия, закъснявате за срещи, губите скъпи движимости... Общо взето всичко може да се обърка.

Научно казано, ретроградният Меркурий е просто оптична заблуда, при която планетата наподобява трансформира курса си и се движи обратно в небето. Това събитие се следи нормално три или четири пъти годишно.

стартира на 29 декември, в разгара на декемврийските празници. И в случай че може да стане по-зле, то предретроградната зона, известна като „ ретро-сянка “, стартира още на 12 декември .

Според астролозите тази фаза е допустимо да аргументи даже повече стрес от самата назадничавост. Като прибавим това към нормалните напрегнати моменти, свързани с пазаруване на дарове, опашки в магазините, взимане на значими решения, които ни чакат към Коледа – май изглеждаме обречени, нали?

Не се плашете и не се настройвайте отрицателно . Както във всеки различен миг от годината, и в този интервал е значимо по какъв начин гледаме на ежедневните обстановки и накъде насочваме силата си. Кои са препоръките, които могат да облекчат напрежението около празниците , изключително в случай че планирате пътешестване в края на годината? Вижте в галерията:
 Как да се насладим на пътуването по празниците  Как да се насладим на пътуването по празниците  Как да се насладим на пътуването по празниците  Как да се насладим на пътуването по празниците
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР