Дори и на 62 години, Шарън Стоун все още пленява

...
Дори и на 62 години, Шарън Стоун все още пленява
Коментари Харесай

Когато си на 62 години и изглеждаш толкова секси

Дори и на 62 години, Шарън Стоун към момента пленява мъжете със своите провокативни фотосесии, като кара дамите да ѝ завиждат за страхотния външен тип. Тя обаче наподобява по този начин, тъй като съблюдава няколко съществени правила в грижата за своето тяло.

На първо място актрисата се стреми да спортува постоянно. Тя поучава всяка жена на нейната възраст да отделя от 45 минути до един час за подготовка, като при Шарън Стоун това се случва сред три и четири пъти седмично.

Актрисата счита, че каквато и диета да съблюдава човек, въпреки всичко би трябвало да спортува, в случай че не желае да напълнее, изключително с напредването на възрастта. За да поддържа тялото си във форма, Шарън Стоун се доверява на тренировките по пилатес, които с изключение на на физиката ѝ, въздействат отлично и на душeвността ѝ, защото ѝ оказват помощ да се отпуска и да релаксира.

View this post on Instagram
A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on May 8, 2019 at 11:34am PDT

Актрисата не крие, че пие доста детоксикиращи чайове и се храни умерено, като се пробва да ограничи въглехидратите. Избягва и твърдия алкохол. Единственото прелъщение, което си разрешава и то в умерени количества, е по няколко късчета черен шоколад.
 Шарън Стоун, GQ премиите и по какъв начин актрисата пресъздаде сцена от
Разтвори ли още веднъж крайници Шарън Стоун

" Първичен инстинкт " 27 години по-късно

Що се отнася до страхотната ѝ кожа, Шарън Стоун не крие, че има няколко секрети. Една от тях безспорно е в ежедневния ѝ обред за хубост. Винаги когато се разсъни заран, тя мие лицето си със студена вода - единствено със студена вода и без сапун, с цел да не изсушава кожата си в допълнение. По този метод се предизвиква кръвообращението и се получава страхотна руменината на бузите. След като се подсуши с доста мека забрадка, актрисата нанася нужните артикули за слънцезащита.

View this post on Instagram
A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Oct 23, 2019 at 10:10am PDT

Шарън Стоун акцентира, че защото кожата ѝ е доста светла, без да вземе нужните ограничения, слънчевите лъчи неизбежно водят до ускорение процеса на стареене. Затова и актрисата е доста деликатна, що се отнася до предотвратяване от слънцето.

View this post on Instagram
A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Oct 24, 2019 at 10:26am PDT

Често за тази цел употребява овлажняващ крем с по-висок фактор. В края на деня Шарън Стоун не ляга без да е почистила добре грима си и да е хидратирала кожата си чудесно. Стоун признава, че точно нейната майка ѝ е дала най-ценните препоръки за хубост, сред които какъв брой е значимо да употребява овлажняващ артикул за тяло и лице всеки ден.

View this post on Instagram
A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Jul 21, 2019 at 8:00pm PDT

Едно от обичаните ѝ и доста потребни занимания на актрисата, което е част от рутинната ѝ грижа за кожата, е взимането на гореща вана. Благодарение на нея прочиства кожата си от отрови, като в същото време ѝ придава по-здрав и по-сияен тип, пишат от Hola.
 Шарън Стоун, приложението за запознанства Bumble и за какво актрисата беше блокирана
Защо Шарън Стоун беше блокирана в уебсайт за запознанства

Кое е най-забавното в цялата история
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР