Дори и минималното време, употребено както трябва, е достатъчно за

...
Дори и минималното време, употребено както трябва, е достатъчно за
Коментари Харесай

За 80 дни около света - минимално време, употребено както трябва

" Дори и минималното време, използвано както би трябвало, е задоволително за всичко " - Това споделя преди близо 150 година героят на Жул Верн Филиас Фог, който се обзалага, че може да обиколи земята за 80 дни.

По претекстове на фамозния авантюристичен разказ през днешния ден компанията Airbnb пуска собствен маршрут със същата дълготрайност през шест континента и 18 страни. Включилите се ще прекосят два океана и пет морета и ще сменят осем типа превоз, сред които и въздушен балон. При това на цена от едвам 5000 $.

 За 80 дни към света - минимално време, използвано както би трябвало
© Airbnb

Компанията, зародила преди 11 година като платформа за споделено настаняване, надгражда първичната си концепция като към този момент предлага на пътешествениците освен да преспиват на ниска цена в домовете на локалните хора, само че и да бъдат въведени от домакините си в локалния темп на живот и да споделят трапезата им. Приключението е налично за стеснен брой хора като задачата е да се означи новото приключенско направление в активността на компанията Airbnb Adventures

Отпътуването е на 1 септември от Лондон, а маршрутът включва Кения, Румъния, Египет, Китай, Йордания, Австралия, Бутан, Непал, Тайланд, Япония, Съединени американски щати, Узбекистан, Исландия, Чили, Еквадор, Етиопия, Нова Зеландия, Йордания. Навсякъде участниците ще се срещат с локални поданици, които ще им показват културните си обичаи.

Краят на приключението е на 19 ноември в Лондон. Настаняването, превозът, храната и напитките са включени в цената. Местата са доста лимитирани.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР