Дори и животните не могат да бъдат толкова жестоки, както

...
Дори и животните не могат да бъдат толкова жестоки, както
Коментари Харесай

Бащата на убитата Андреа поиска среща с Борисов, премиерът откликна на призива му

Дори и животните не могат да бъдат толкоз жестоки, както 17-годишният юноша Аксел Олеков, който е упрекнат за убийството на Андрея в село Галиче. Така разяснява бащата на жертвата - Асен Руменов. Той се обърна към премиера Бойко Борисов, заявявайки в студиото на бТВ, че „ един обезверен татко желае детето му най-малко да има покой на душата “. Затова той изиска среща с министър-председателя, а след диалога от пресслужбата на Министерския съвет оповестиха, че в идващите дни Бойко Борисов ще се срещне с роднините на убитото момиче.

Асен Руменов зове за смяна на закона по отношение на наказването за малолетни, направили такова тежко дейние. 17-годишният юноша може да получи от 5 до 12 години отнемане от независимост за убийството.

„ За мен това е една школа и откакто излезе, още веднъж ще бъде палач “, сподели Асен Руменов.

Оттук нататък ще живее поради другото си дете и до дъно ще се бори за тази присъда и против „ този закон, който пази убийците “.

„ Тя е едно прелестно дете и може да бъде образец за всички. Изключително дете. Мечтата й беше да приключи, а по-късно да подхващат нещо по-сериозно с нейния другар. От четири години са дружно и държаха един на различен “, описа братовчедът на Андреа – Марио Милчев.

Припомняме, убийството на 18-годишната Андреа стана в нощта против 11 януари. Тялото на момичето беше открито в бащината й къща. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР