Дори и да сте се разделили отдавна в даден човек,

...
Дори и да сте се разделили отдавна в даден човек,
Коментари Харесай

5 причини защо още сънувате бившия

Дори и да сте се разделили от дълго време в даден човек, не е невероятно да сънувате някогашния си сътрудник от време на време. Може да ви се коства необичайно и да търсите аргументите, изключително в случай че не сте го виждали с месеци или даже години. За всичко обаче си има пояснение.

Ето и някои аргументи за какво още сънувате някогашния:

Неразрешени страсти

Да сънувате някогашния може да е обвързвано с неразрешени страсти от предходната връзка. Тези сънища постоянно служат на подсъзнанието ни като метод да преработи и да се оправи с дълготрайни усеща като обич, яд, горест или даже страдание. Те ни дават опция да се върнем към минали прекарвания и да изследваме всички нерешени проблеми или незавършени каузи, които може би към момента ни засягат.

Това е като метод на мозъка ни да извади тези страсти на повърхността, позволявайки ни да се надигнем против тях в безвредна и алегорична среда. Чрез тези сънища нашето подсъзнание ни подтиква да обърнем внимание на страстите, които може би сме изтласкали настрани или сме погребали надълбоко в себе си. Важно е да признаем тези усеща, защото те са естествена част от процеса на излекуване.

 сънувате някогашния

Носталгия и познатост

Когато разсъждавате върху въпроса „ какво значи да сънувате някогашния си “, може да изпитате и неясно възприятие на познатост и носталгия. Всъщност ще забележите, че сънищата ви постоянно биха породили мемоари и усеща от интервала, когато някогашният ви сътрудник е играл огромна роля в живота ви. Те служат като увещание за предишното и могат да провокират усеща на топлина, блян или предпочитание да пресъздадете тези позитивни прекарвания.

Въпреки това би трябвало да знаете, че би трябвало да подхождате деликатно към тези сънища и да не ги тълкувате незабавно като знак за обновяване на връзката. Вместо това те нормално отразяват естествения блян по познанството и прочувствените връзки, които в миналото са били налице. Да сънувате някогашния може да се преглежда като нежно увещание от страна на подсъзнанието ви, което ви предизвиква да оцените скъпите уроци и скъпите моменти, които сте претърпели. Това може да ви послужи като опция да включите тези уроци в персоналното си израстване и да потърсите нови и пълноценни връзки в сегашното и бъдещето.

 сънувате някогашния

Емоционално излекуване

Да сънувате някогашния може също да е знак, че интензивно се занимавате с прочувствено излекуване, което може да е от неприятна или насилствена връзка. Сънищата, включващи някогашния ви другар, постоянно служат като лечебен отдушник, позволявайки на подсъзнанието ви да обработи и осмисли продължаващите страсти и нерешените проблеми. Ако сънувате някогашния си сътрудник, това може и да значи, че се стремите към привършване и личностно развиване.

Тези сънища обезпечават безвредно пространство за връщане към моменти от предишното, размисъл върху научените уроци и освобождение от всички останали прочувствени привързаности. Макар че самият разбор на сънищата може да провокира комбинация от страсти, той значи, че интензивно работите върху възприятията си, търсите позволение и се движите напред по пътя на изцелението си.

Символично показване

Сънищата за някогашни постоянно съдържат алегорични изображения, които надвишават дословното им пояснение. В тези сънища наличието на някогашния ви може да не отразява безусловно самия човек, а по-скоро да символизира избрани качества, прекарвания или уроци, свързани с тази предходна връзка.

Сякаш подсъзнанието ви употребява познати облици, с цел да съобщи по-дълбоко обръщение. Например сънят може да символизира блян по пристрастеността или вълнението, които в миналото са съществували, или блян по интимните връзки и непосредственост, на които в миналото сте се радвали.

Алтернативно, това, че сънувате някогашния може да служи като увещание за еволюцията и персоналната смяна, през която сте минали след края на връзката. Това може да символизира научените уроци, да акцентира смисъла на любовта към себе си, слагането на граници или приемането на новооткритата самостоятелност. Изследвайки символичното показване в тези сънища, можете да получите скъпи прозрения за личните си стремежи, желания и области на личностно развиване.

 сънувате някогашния

Случайни асоциации

Това, че сънувате някогашния, от време на време може да е резултат от инцидентни асоциации, образувани от нашия превъзходен и непредсказуем мозък, до момента в който спим. Умът ни е като своеволен художник, който основава ярки и непредсказуеми пейзажи от сънища, в които се смесват мемоари, мисли и даже най-непринудените на пръв взор неща. Така че, когато сънувате някогашния си другар, не е наложително той да има бездънен, прикрит смисъл. Той може просто да е плод на игривото въображение на мозъка ви, който свързва точките по самобитен метод.

Може би неотдавна сте гледали филм с воин, който ви е напомнил за някогашния ви, или може би ария, която сте чули, е провокирала остарели мемоари, даже когато сте били с сегашния си сътрудник. Тези сънища могат да бъдат занимателни, странни или даже малко объркващи, само че те ни припомнят за невероятната природа на нашите мозъци и за безкрайните благоприятни условия, които оферират сънищата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР