Дори и да попаднете на невероятно харизматичен и привлекателен мъж,

...
Дори и да попаднете на невероятно харизматичен и привлекателен мъж,
Коментари Харесай

Четири типа мъже, които не стават за съпрузи

Дори и да попаднете на необикновено харизматичен и прелъстителен мъж, това въобще не значи, че той ще бъде добър брачен партньор. Психолозите оферират видове мъже, които съвсем в никакъв случай не са положителни съпрузи, написа Рамблер.

Кариерист

Няма нищо неприятно в това мъжете безусловно да прогризат мястото си в специалността, само че психолозите предизвестяват, че подобен човек по принцип не може да мисли за нищо друго с изключение на за нови кариерни върхове . Ако сте жена, която се нуждае от задоволително внимание, подобен сътрудник ще бъде цялостно отчаяние за вас. Рано или късно в фамилията ще стартират кавги, които ще доведат до раздор.

Мамино синче

Разбира се, мъжът би трябвало да се отнася към майка си с почитание, не би трябвало да търсите мъж, който целеустремено заобикаля да поддържа връзка със фамилията си. В същото време другата прекаленост - мамино синче - също не пасва на ролята на брачен партньор. Може би си мислите, че човек ще се промени, незабавно щом се откъсне от майка си, само че кой ви е споделил, че майка му ще се откъсне от него? По създание се жениш за него и за майка му. Правилата във вашия дом ще се диктуват и с нейното присъединяване.

Лошо момче

Този вид мъже притеглят дами, които непрекъснато се нуждаят от мощни страсти. Да, в никакъв случай няма да се отегчите с мъж вид неприятно момче - той е подготвен да опонира на разпоредбите, да нарушава нормите и постоянно прави това, с цел да впечатли дамата. Понякога нежният пол в действителност се пристрастява към страстите на мъжа, само че построяването на семейство въз основа на прочувствено положение е несполучлива концепция. Добри и предани съпрузи съвсем в никакъв случай не се получават от изпълнени с адреналин мъже.

Ужасно ревностен

Не става въпрос за обстановка, в която мъжът има причина да ви ревнува. Често можете да срещнете мъж, който е безусловно хванат от концепцията за изменничество. Съперници, които са напът да му лишават дамата, му се виждат на всяка крачка. Още по-лошо е, когато подобен мъж изсипва цялата си негативност върху жена си. Бъдете сигурни, че неговите офанзиви на ревнивост и експанзия гладко ще се влеят в фамилния ви живот.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР