Дори и да не си го признава, и най-заклетият ерген

...
Дори и да не си го признава, и най-заклетият ерген
Коментари Харесай

Четирите зодии, за които всеки мъж иска да се ожени

Дори и да не си го признава, и най-заклетият ерген е податлив да мине под венчилото, стига да откри подобаващата партньорка. И до момента в който някои девойки отблъскват момчетата с нереалистични упования и детинско държание, то има други, които са фантазия за всеки мъж. Или най-малко по този начин декларират астролозите. Нека узнаем от кои  са въпросните мацки и кои са техните отличителни черти!
Рак
 Кои са съвършените съпрузи в зодиака Кои са съвършените съпрузи в зодиака
Всяка жена желае да знае какъв ще бъде бъдещият ѝ брачен партньор. Според хороскопа е най-лесно да разберем неговия темперамент, характер, отноше...
Защо дамите от тази зодия са най-предпочитани за съпруги? Защото те са склонни да предложат на индивида до себе си всичко. Интелигентни, старателни и всеотдайни, тези дами цялостен живот чакат с неспокойствие да открият принца на своите фантазии и да му се посветят на цялостно. С такава партньорка до себе си можете да сте спокойни, че нищо няма да ви липсва. Жената Рак ще направи и невъзможното, с цел да задоволи всеки ваш каприз. А от вас се желае единствено да ѝ демонстрирате лоялност и обич. Да бъдете с нея, когато е най-тъжна и да държите ръката ѝ в най-мрачните дни.
Овен
Жените от зодия Овен порастват бързо спрямо други свои приятелки. Те са съществени, виновни и постоянни. Имат си свои занимания и не тормозят ненужно колегата си с драми или прищявки. Още през цялото време те вдъхват успокоение, непоклатимост и почит у мъжете. Затова и са мечтани за съпруги и спътници в живота на мнозина. Кой не би желал да има вкъщи такова скъпо богатство!
Риби
 Най-добрата възраст за брак съгласно зодията ви Най-добрата възраст за брак съгласно зодията ви
Според астролозите за всяка зодия има уместно време за подписване на брак. Ето по кое време е най-добре всеки знак да мине под венчилото. Ове...
Жената Риби е тайнствена, нежна и красива, а нейната чиста любов лекува и преобразява. Тя излъчва една тактичност, която вдъхва геройство у мощния пол. В нейната компания те се усещат като покровители. Имат желанието да се потвърждават и да раздават обич. Около такава жена те изпитват нужда да израстват и да бъдат по-добрата версия на себе си. Тази промяна ги прави самоуверени и щастливи. Само дамата Риби е в положение да извади най-положителното от всеки човек.
Дева
Девите са измежду най-предпочитаните съпруги, тъй като са съвършени във всяко едно нещо. Те са положителни партньорки, грижат се идеално за дома, само че и за всеки от неговите жители. С Дева можете да сте спокойни, че постоянно получавате най-хубавото. Трябва да признаем обаче, че въпреки всичко има и мъже, които се плашат от това. Комплексирани са, че не могат да предложат същото на взискателната и съвършена Дева. Определено тя не е брачна половинка за плахи, безхарактерни и неориентирани господа.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР