Дори хранителни продукти от т.нар. малка кошница, ще поскъпнат, защото

...
Дори хранителни продукти от т.нар. малка кошница, ще поскъпнат, защото
Коментари Харесай

Удрят ни ужасно по джоба, очаква се надуване на цените

Дори хранителни артикули от така наречен дребна кошница, ще нарастнат, тъй като запасите са изчерпанич

Очаква се скок на цените. Причината е, че бизнесклиматът се е влошил през октомври по отношение на септември. Това демонстрират данните на Националния статистически институт, а в „ Тази събота и неделя “ по бТВ ръководителят на Националното съдружие на дребния и междинен бизнес Елеонора Негулова сподели, че занапред навлизаме в тежкия сезон и много фактори, които водят до нарастване на цените, работят редом.

Производителите и търговците на артикули от първа нужда работят с по-ниски маржове, с цел да поддържат потребителите в сложния интервал, само че ценовата брадва съгласно нея ще се усети след Нова година. 

„ Хората намират метод да пазарят по празниците, защото не желаят да се лишават от дребното благоприятни условия да се почувстват добре, само че измененията в фамилните бюджети и разноските до края на годината ще ги забележим по какъв начин ще се осъществят. В тактиката си представителите на дребния бизнес би трябвало да плануват, че през първите месеци на 2024 година ще имат доста дребни обороти “, добави тя. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР