Дори диментор не може да разруши обещанието, което един баща

...
Дори диментор не може да разруши обещанието, което един баща
Коментари Харесай

Защо Дейвид Бекъм стоя буден до 3 през нощта?

Дори диментор не може да унищожи обещанието, което един татко е дал на дребната си щерка! Този уикенд Дейвид Бекъм е стоял безсънен до 3 през нощта, с цел да построи замъка Хогуортс от Лего за щерка си Харпър , която през юли навърши 8 години.

Процесът по градежа на замъка проследихме в инстаграма на Виктория Бекъм , която разгласи шеговито, че планът унищожава живота ѝ, защото футболистът е отделил през целия ден, с цел да го приключи. В събота тя показа стори в инстаграм: „ Толкова добър татко. Харпър е захласната от Хари Потър “ . По-късно вечерта още едно стори разгласи: „ Часът е 00:18, а той към момента строи Лего! Строи го към този момент през целия ден! “ Развръзката пък научихме на идната заран със фотография на готовата Лего структура: „ Сега е 9:45, а той заставам до 3:30, с цел да строи замъка “ .

 Виктория Дейвид Бекъм instagram.com/victoriabeckham

Дейвид Бекъм може и да е на 44, само че явно не е изгубил детското в себе си. Съдейки по отделеното време за конструктора, очевидно дребната Харпър не е единственият почитател на Хари Потър в фамилията. Освен замъка, Лего поредицата включва още игрището за куидич, хижата на Хагрид и леговището на Арагог, тъй че татко и щерка сигурно имат още доста часове за взаимна работа. А и няма по какъв начин да отречем, че крайният резултат от упорития труд на Дейвид е впечатляващ, а връзката, която той гради с щерка си, е в действителност магическа.

 Дейвид Бекъм Харпър Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР