Дори да си мислим, че вече знаем всичко за интимността,

...
Дори да си мислим, че вече знаем всичко за интимността,
Коментари Харесай

Майсторски клас! Особености на техниката в Дълбокото гърло

Дори да си мислим, че към този момент знаем всичко за интимността, истината е, че постоянно има какво да усъвършенстваме в техниката си и да изненадаме себе си и нашия сътрудник.

Техниката deep throat (дълбоко навлизане в устата)
Почти всеки мъж примира от наслаждение единствено при мисълта, че неговата годеница е на няколко буйни сантиметра от оралната обич. А в случай че тя успее да поеме члена му надълбоко в гърлото си, той ще се усеща все едно взе участие в лично порно. Така де, за никого не е загадка, че филмите за възрастни са на особена респект във филмотеката на мъжа. Техниката на дълбокото гърлено навлизане се назовава deep throаt и въпреки да звучи като върховен пилотаж, и тя си има своите чалъми на асимилиране. Тъй като междинната дължина на устната празнина е сред 7 и 9 см, а тази на междинния европейски пенис - сред 10 и 17 см, ще се наложи да наваксате разликата в сантиметрите с гостоприемството на гърлото ви. За да заличите съвсем цялостните 90 градуса, които господстват геометрично сред устата и гърлото, ще би трябвало да застанете в поза, в която те да образуват тръба. Това се реализира, в случай че сте коленичила пред него с вдигната към гениталиите му глава, или сте легнала по стомах сред краката му. Сигурно още до момента в който четете тези редове, ще получите позиви за покачване, само че и това може да бъде преодоляно. Опитайте се да поглъщате пениса му лека-полека с леки почивки. Много е значимо, когато неговата еректирала неустрашимост стигне до гърлото ви, то да е отпуснато. Колкото и необичайно да звучи, за това оказва помощ и тананикането. Вибрациите на гласните струни отпускат гърлото ви, което пък улеснява техниката на дълбочинно навлизане.

Гърлени кегли
Мъжът ви ще се изненада, в случай че му приложите техниката „ гърлени кегли”. Прилага се, когато пенисът още не е достигнал цялостна ерекция. Гърлената кегла съставлява повтарящо се засмукване на полутвърдия пенис, последвано от гълтателно придвижване. Мъжете непринудено оставят полумекия си член на гостоприемството на устата ви. Но истината е, че удовлетворението за дамата е по- приемливото. Тя има властта над колегата в този миг, трансформирайки спящите му гениталии в мощен фалос. За да затвърдите господството си, постоянно може да омаломощите обичания си с „ осморки”. Това са въртеливи придвижвания, които се вършат с двете страни на езика, съсредоточени върху и под главата на пениса. Може да внедрите и техниката „ близалката”, при която езикът се движи спираловидно от основата на члена до главичката като изключително внимание се отделя на мястото, където тя се съединява със ствола. Топките му също биха се зарадвали освен на вниманието на езика ви, само че и на нежното им засмукване в устата.

Топло-студено
Страстозасилваща техника, която идва от Китай, поучава дамите да затоплят и изстудяват устата си, до момента в който „ работят по френски” върху мъжествеността на своя мъж. Вземете 3 чаши с вода, цялостни със студена, с топла и с хладка. Отпивайте по малко от чашите, задържайте водата в устата си за малко и дарете пениса му с температурни амплитуди, с цел да има нови чувства по пътя към „ изригването на Везувий”. Някои дами разчитат на ментови бонбони за по-добра успеваемост на френската обич. Те оказват помощ за изобилното слюноотделяне, което пък е доста значимо за качественото фелацио.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР