Дори да няма престъпление, ще има последствия.В това се закани

...
Дори да няма престъпление, ще има последствия.В това се закани
Коментари Харесай

Борисов се закани с последствия по имотния скандал в ГЕРБ

Дори да няма закононарушение, ще има последици.

В това се закани министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Брюксел в коментар на вътрешно-политическия скандал с жилищата, които са закупени от хора от ръководството.

Дори и да няма закононарушение, решенията, които ще се вземат са доста тежки, закани се Борисов. Сезирани са прокуратурата и КОНПИ и министър председателят ще изчака " малко ".

Много сътрудници ме упрекват, че махам хора и нарязвам глави, съобщи още Борисов, само че добави, че постоянно в ГЕРБ са взимали верните решения. Това че другите са маскари, нас не ни оправдава ", уточни Борисов, само че попита медиите за какво не вървят да проверяват и да питат хората от другите партии, които са се облагодетелствали.

Някои взимат парцели за по 200 лева квадрата, а други взимат за по 1200. Защо не ги питате тях, тъй като сте привикнали, обърна се Борисов.

Премиерът въпреки всичко изрече недоумението си за какво тъкмо в този момент Цветан Цветанов е решил да извърши тази договорка с парцелите, тъкмо в този момент и преди избори и то в случай, че има други два първокласни жилището в същия квартал, за които " към този момент един път е ял пердах ".

По думите на Борисов за ГЕРБ това е тежък въпрос, честен въпрос... " Имат глава обаче на раменете... ", заканително не се доизказа Борисов.

" Тъжно ми е и ми е гадно, тъй като има пояснение. Цветанов на следващия ден отива в Америка и ще приказвам още един път с тях. Никак не ми е приятна тематиката. Според тях всичко е законно, по тази причина ще изчакам малко време ", уточни Борисов. Той изрече възмущението си, че абсурдът сега е обикновен, гнусен и непотребен и го е гняв, защото " толкоз положителни неща вършим, а силата отива за такива неща ".

Борисов акцентира, че предстоят тежки диалози, защото обстановката с Брекзит и отлагането е извънредно тежка. " Вероятно е другата седмица отново да ни извикат. Отсрочката би трябвало да бъде къса ", уточни Борисов и акцентира, че не е задоволително да чуем Европейски Съюз, само че би трябвало се чуе и английския парламент.

Премиерът акцентира и че пакетът Мобилност влиза още веднъж за разглеждане в Екологичен потенциал и от по гледище на либералите и социалистите. В България те приказват друго, а след това техните хора вършат напълно друго ", съобщи Борисов, изумен че социалистите и либералите са настискали. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР