Дори да не ви е страх от летене, едва ли

...
Дори да не ви е страх от летене, едва ли
Коментари Харесай

Къде е най-добре да седите в самолета - съвети от стюардеса

Дори да не ви е боязън от хвърчене, надали се чувствате изключително удобно в аероплан. Седалките нормално са тесни и захабени, температурата или е прекомерно ниска, или прекомерно висока, нямате задоволително място за краката си и би трябвало да седите в една позиция часове наред. Да, в първа класа нещата са малко по-добре, само че не всеки може да си разреши тази алтернатива.

Все отново има по какъв начин да извършите пътуването си по-удобно съгласно самостоятелните си потребности. Просто със закупуването на билета би трябвало да запазите точното за вас място. Кое е то можете да се ориентирате по препоръките на стюардесата от Хавайските авиолинии Кайпо Каука, показани от Insider.

- Ако предпочитате да спите по време на полета, изберете място до прозореца. Ще можете да облегнете главата си и съседите ви няма да ви тормозят, когато стават.

- Ако желаете успокоение, запазете място по-далече от кухненската част, където стюардите приготвят количките с храна и питиета.

- Място до пътеката е уместно за вас, в случай че постоянно ви се постанова да употребявате тоалетната.

- В случай че в самолетите постоянно ви се коства студено, избягвайте местата до спешните изходи. Там има леко течение.

- Същите тези места (до спешните изходи) обаче оферират повече пространство начело, тъй че ги запазете, в случай че желаете да изпънете краката си.

- Турбуленцията не ви понася? Заложете на място по-напред в самолета.

- Пак там е добре да седнете, в случай че желаете най-хубавите и свежи хранителни оферти от количката.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР