Дори да не сте от тези, които извайват лятното си

...
Дори да не сте от тези, които извайват лятното си
Коментари Харесай

Мобилните приложения, които ще ви поддържат във форма

Дори да не сте от тези, които извайват лятното си тяло през зимата, несъмнено и на вас ви се желае да излеждате добре, без значение от сезона. Ако към момента не сте удовлетворени от своята фигура, времето да измененията това е СЕГА!

В новия си епизод каналът на Vbox7 показва няколко приложения, които ви разрешават да влезете във форма .

Runtastic Results

Runtastic Results е приложение, което е изключително потребно за тези, които желаят да се във форма с извършения, без да напущат дома и без профилирана техника. Както в безплатните, по този начин и в премиум версиите на приложението се показват лицеви опори, извършения за разпъване, плочки и други действия.

 мобилни приложения спортуване iStock

Couch to 5K

Това приложение дава обещание радикална промяна: да ви измъкне от дивана и да ви приготви да тичате пет благи. Упражненията включват леки разходки и джогинг, не престават до 30 минути, с повторения три пъти седмично. С него е нужно да се посвещавате изцяло - то ви кара да станете обожател на фитнес дейностите последователно.
 image2_16x9.png Дамски хороскоп за 2021 На фокус
Sworkit

Друго доста положително приложение, с извършения, фокусирани върху мощ, кардио, йога и стречинг. Персонализираните тренировки могат да продължат от 5 до 60 минути, според от интензивността и свободното време. Това приложение даже има версия за деца.

Fitness Buddy

Приложението Fitness Buddy разполага със стотици разнообразни извършения, илюстрирани със фотоси и видеоклипове. Потребителят може да възнамерява процедури за подготовка, като цялата му последователност досега се наблюдава за следващи дейности. Възможно е също да се избере действителен проект, създаден от специалисти.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР