Дори да не сте го искали, понякога и такива неща

...
Дори да не сте го искали, понякога и такива неща
Коментари Харесай

3 причини да не излизате с бившето гадже на най-добрата си приятелка

Дори да не сте го желали, от време на време и такива неща се случват. Влюбвате се в някогашния на най-хубавата си другарка или просто сте му хвърлили око от дълго време, а най-сетне е свободен. Ако в действителност желаете да си останете приятелки с нея и да запазите връзките си, не е по никакъв начин добра концепция да излизате с някогашния ѝ, дори и да го е разкарала тя. Вижте за какво.

1. Някой ще пострада.
Единият от тримата сигурно ще се опари от обстановката. А може и да не е единствено един. Любовните триъгълници са мъчителни и съвсем в никакъв случай от тях не излизат печеливши карти. Вероятно по инстинкт вършиме това, което мислите, че е най-добре за вас. Изпитвате усеща, желае ви се да опитате. Ами в случай че той е подобаващ за вас? Ами в случай че сте щастливи, макар нещастието на най-хубавата си другарка? Тези и още доста въпроси може да витаят в главата ви, само че не е добра концепция да пробвате, в случай че не поговорите доста искрено с нея и не постигнете единодушие.

2. Социалните обстановки стават още по-неловки за всички.
С най-хубавата си другарка имате обща среда, другари, които обаче познават и бившето ѝ гадже. Представете си по какъв начин би изглеждала обстановка, в която всички дружно се озовете още веднъж на едно и също място, само че в друго формирование – вместо приятелката ви с гаджето си, вие сте с него, а тя сама, само че всички в една компания. Неминуемо ще се получат неприятни обстановки, даже спорове. Някои от приятелите ви ще заемат вашата страна, други нейната. Сблъсъците са неизбежни.

3. Просто не е редно.
Неписаното предписание на другарската нравственос го изисква – недей да спиш с гаджетата на приятелките си, даже да са някогашни. Ако искаш да изгубиш доверието и предаността на най-хубавата си другарка – давай! Но във всички останали случаи не е добре да го правиш. Приятелите просто не вършат по този начин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР