Дори да не си почитател на модата от 90-те, някои

...
Дори да не си почитател на модата от 90-те, някои
Коментари Харесай

Модните тенденции от 90-те, които са горещи и днес

Дори да не си обожател на модата от 90-те, някои трендове от това десетилетие се прераждат в сегашното и наподобяват даже по-добре отпреди.

Щастливи сме, че надчертаването на устните не е напълно измежду тях, само че пък доста от нас употребяват молива като основа за повече продължителност на червилото. На пазара ще намериш и многообразие от моливи за устни и червила/гланцове, които се продават в комплект.

 Меган Маркъл Getty

Очертаването на устните над естествената им линия обаче продължава да се употребява, само че по-деликатно, с цел да се сътвори оптическата заблуда за по-обемни устни . Дори Меган Маркъл го прави (как тъкмо – виж ТУК)! А на долната картинка е показано по какъв начин да нанасяш молива съгласно резултата, който искаш да постигнеш.

 устни Jenny Chang / BuzzFeed

Комбинацията от пуловер и комбинезон е подобаваща и през днешния ден за по-лежерни моменти или такива, в които би трябвало да ти е комфортно, до момента в който тичаш по задания. За тези случаи можеш да избереш кецове , а за по-изискан тип – да допълниш подобаващото за мотива комбиниране с високи токчета .

View this post on Instagram
My favorite sneakers + my favorite place to shop for them on sequinsandstripes.com! Hint: you’ll be surprised! @eBay http://liketk.it/2xwsw #liketkit @liketoknow.it#eBayStyle #eBayFashion #ad #fallstyle #goldengoose

A post shared by Liz Adams (@lizadams) on Sep 27, 2018 at 8:13pm PDT

Все по-актуални стават костюмите от две елементи , без значение дали са топове и къси панталони, сака и поли с еднакъв десен

 Баровки Paramount Pictures

Изглежда, че обемните чанти към този момент не са толкоз на мода, колкото преди, за разлика от миничантите , които се завръщат с цялостна мощ и като че ли не ги интересува, че едвам се побираме в тях.

View this post on Instagram
Mommy but make it fashion ✨ #chrisellesOOTD #mommybutmakeitfashion

A post shared by Chriselle Lim
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР