'Дори аз започвам да си мисля, че в София ще

...
'Дори аз започвам да си мисля, че в София ще
Коментари Харесай

Осман Октай: Краят На Ерата ''борисов'' Е Близо

'Дори аз стартирам да си мисля, че в София ще има излъчен нов претендент за кмет на мястото на Фандъкова. Не като наказателна мярка против Фандъкова, а по-скоро Фандъкова ще остане близо до Бойко Борисов, с цел да развива друга кариера, само че по всяка възможност и от изборните резултати, които получи ГЕРБ, в това число и в София, ще има съгласно мен промяна', установи някогашният политик.

'С тези промени Борисов се пробва да ни каже, че той не е знаел какви мафиотски структури са направени по виновност на Цветанов. Това обясняваше Борисов и преди изборите. Аз считам, че това е началото на края на ерата на Борисов. За Пеевски ви споделих, че той няма да отиде в Европа, в този момент ще ви кажа, че Пеевски по-често ще го виждаме, споделих го и преди старта на Народното събрание, по тази причина тъй като следва избор на основен прокурор', съобщи още Осман Октай.

'За него, за неговата клика и цялата политическа класа, ще бъде доста значимо кой ще бъде определен за идващ основен прокурор. Ролята на Пеевски ще бъде за следващ път, както при избора на Цацаров, да бъде един от координаторите и лобистите за избора на идващия прокурор, с цел да може да оцелее и неговият проект', добави той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР