Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм

...
Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм
Коментари Харесай

Деси Банова С Нови Подробности За Връзката С Плевнелиев

Дори аз самата от време на време не мога да допускам, че съм правила едно и също нещо 20 години. Смятам, че когато човек излезе от зоната си на комфорт, тогава се случват хубавите неща. Това сподели Деси Банова в предаването „Събуди се ” по Нова телевизия.

„Научих се на дисциплинираност. Ставането в 4 през нощта за прогнозата, не е елементарно нещо. Бях канена на редица интернационалните конгреси по тематиките за климата. Това остава измежду главните ми ползи ”, призна Банова. „Аз кардинално не съм рисков човек. Знам, че смяната в множеството случаи е нещо положително, само че ми е мъчно да я направя. И в професионален и в персонален проект върша огромна смяна. Сигурно доста хора вършат връзката сред двете неща, само че няма такава. Така се случи. Понякога си споделям: „Това сън ли е?“, разкри тя.

„Българинът има ниско самочувствие, а това не би трябвало да е по този начин. Аз на няколко пъти към този момент правя оценка България. Имаме хиляди позитиви и никой не си дава сметка за това. За жал ми се наложи да вървя в болница в чужбина, само че там е толкоз комплицирана здравната система, че от време на време може да ти се наложи да чакаш няколко месеца. Тук не е така“, сподели Банова.

„Росен също е бил в чужбина и се е върнал. Той безусловно потегля със счупена Лада за Германия и неговата история е доста показателна от къде потегля и до каква степен стига с труда си и упоритостта си. Той не е знаел езика, а сега аз му се удивлявам по какъв начин приказва немски. Тормозех го да ми оказва помощ с немския, тъй като преди го знаех, само че като не го упражнявам, съм го забравила“, призна Банова.

„Много биват преиначавани нещата за връзките ни. Много неща казахме въпреки всичко. Това е доста самоуверено за човек, който е бил на неговата позиция – да каже, че има такава смяна в персоналния си живот. Той гледа към този момент доста по-различно на нещата, след всичко, което му се е случило. Трябваше да го поддържа в това да признаем за връзката си, тъй като другояче щяха непрекъснато да ни наблюдават папараците. Няма какво да крия“, разгласи тя.

Деси призна, че е имала комични обстановки със следящите я публицисти. „Един папарак катастрофира, тъй като ме следеше до последно. Аз паркирах и той паркира. Аз потеглих към него, с цел да го запитвам какво желае от мен, само че той побягна с автомобила си и се удари в един бордюр, строши предницата на колата си. Тогава си дадох сметка, че животът ми тотално се е трансформирал. За положително или за неприятно станах доста по-обсъждана и любопитна за папараците. Дъщеря ми се стресна от това, че на всяка корица и всеки вестник бяхме на първа страница. Тя ми сподели „Мамо, аз не желая да ме снимат“, приключи Банова.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР