Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм

...
Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм
Коментари Харесай

Деси Банова призна за комични ситуации със следящите я журналисти

Дори аз самата от време на време не мога да допускам, че съм правила едно и също нещо 20 години. Смятам, че от време на време човек би трябвало да избяга от зоната си на комфорт. Ставането в 4 през нощта за прогнозата, не е елементарно нещо. Бях канена на редица интернационалните конгреси по тематиките за климата. Това остава измежду главните ми ползи. Това призна Деси Банова в ефира на "Събуди се " при Лора Крумова. 
"Аз кардинално не съм рисков човек. Знам, че смяната в множеството случаи е нещо положително, само че ми е мъчно да я направя. И в професионален, и в персонален проект върша огромна смяна. Сигурно доста хора вършат връзката сред двете неща, само че няма такава. Така се случи. Понякога си споделям: "Това сън ли е? ", съобщи някогашната синоптичка. 
"Българинът има ниско самочувствие, а това не би трябвало да е по този начин. Аз на няколко пъти към този момент правя оценка България. Имаме хиляди позитиви и никой не си дава сметка за това. За жал ми се наложи да вървя в болница в чужбина, само че там е толкоз комплицирана здравната система, че от време на време може да ти се наложи да чакаш няколко месеца. Тук не е по този начин ", сподели Банова. 
"Росен също е бил в чужбина и се е върнал. Той безусловно потегля със счупена "Лада " за Германия и неговата история е доста показателна от кое място потегля и до каква степен стига с труда си и упоритостта си. Той не е знаел езика, а сега аз му се удивлявам по какъв начин приказва немски. Тормозех го да ми оказва помощ с немския, тъй като преди го знаех, само че като не го упражнявам, съм го не запомнила ", призна тя. 
"Много биват преиначавани нещата за връзките ни. Много неща казахме въпреки всичко. Това е доста самоуверено за човек, който е бил на неговата позиция - да каже, че има такава смяна в персоналния си живот. Той гледа към този момент доста по-различно на нещата, след всичко, което му се е случило. Трябваше да го поддържа в това да признаем за връзката си, тъй като другояче щяха непрекъснато да ни наблюдават папараците. Няма какво да укривам ", искрено сподели Банова. 
Тя призна, че е имала комични обстановки със следящите я публицисти. "Един папарак катастрофира, тъй като ме следеше до последно. Аз паркирах и той паркира. Аз потеглих към него, с цел да го запитвам какво желае от мен, само че той побягна с автомобила си и се удари в един бордюр, строши предницата на колата си. Тогава си дадох сметка, че животът ми тотално се е трансформирал. За положително или за неприятно станах доста по-обсъждана и любопитна за папараците. Дъщеря ми се стресна от това, че на всяка корица и всеки вестник бяхме на първа страница. Тя ми сподели "Мамо, аз не желая да ме снимат ", приключи синоптичката.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР