Дори ако интериорът на жилището е изискан и направен с

...
Дори ако интериорът на жилището е изискан и направен с
Коментари Харесай

Тези 6 признака издават, че сте царе на хаоса у дома

Дори в случай че интериорът на жилището е изтънчен и изработен с усет, въпреки всичко е належащо да се наблюдават някои значими елементи. Без тях основаването на прелестно усещане няма да проработи.

В жилището има най-малко шест неща, които издават нечистоплътност.

1. Разпръснати движимости

Навикът незабавно да поставяте всички неща на местата им ще ви разреши да се справите с хаоса и мръсотията, която се натрупва последователно. Една неизмита чаша за кафе на масата, играчка, която е " пристигнала " от детската стая в хола, или обвивка от шоколад на масата на компютъра - сходни дреболии основават усещане за неразбория, споделят дизайнерите.

2. Мръсна завеса в банята

Мръсната завеса в банята може да скапе усещането за целия апартамент. Важно е да се обезпечи добра вентилация в това помещение. И откакто вземете душ, завесата би трябвало да се суши и измива постоянно с почистващи препарати.

3. Продукти и козметика с изминал период на валидност

Продуктите с изминал период на валидност затрупват пространството и основават неприятна миризма. Продуктите за грижа за кожата и косата също би трябвало постоянно да са в редовност. Козметика с изминал период на валидност, която към този момент не е подобаваща за приложимост, не би трябвало да се съхранява " за всеки случай ". Безпорядъкът вкъщи приказва за психически проблеми. Редът или хаосът в живота са самобитно огледало на протичащото се във вас, с вашите мисли, стремежи, цели и страсти.

4. Хранителни останки по съдовете

Нашият апартамент не е ресторант. Въпреки това, вкъщи е належащо деликатно да се следи това - преди всичко, за сигурност и запазване на здравето. Освен това, чистите съдове постоянно приказват за подредеността и чистотата на притежателите.

5. Замърсени кърпи

Специално внимание би трябвало да се обърне на чистотата на кърпите в жилището - гостите несъмнено ще ги видят, когато отидат да си измият ръцете. Мазните и мръсни кърпи могат да скапват най-приятното усещане даже от най-модерния и моден интериор.

6. Плетеница от кабели

Големият брой кабели и удължители скапват усещането. Има доста способи да ги скриете и прикриете, като употребявате елементарни принадлежности като винтове, евтини писалищен свързващи материали, кабелни канали и елементарни връзки. Има жилища, които са прясно реновирани и постоянно са чисти, само че въпреки всичко наподобяват неподредени и няма чувство за комфорт в тях. Всичко е поради неточности в подреждането на мебелите. Специалистите споделят кои са най-често срещаните от тях, видяни в съвсем всеки дом.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР