ДОРЕДАКЦИЯТА НА В. "БАНКЕРЪ"УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,Новината, че

...
ДОРЕДАКЦИЯТА НА В. "БАНКЕРЪ"УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,Новината, че
Коментари Харесай

Винаги актуални, без компромиси

ДО

РЕДАКЦИЯТА НА В. "БАНКЕРЪ "

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

Новината, че още една печатна медия напуща пазара, е тъжна за българското медийно пространство, тъжна е за цялото ни общество. Защото да държиш обичания вестник в ръце е възприятие, което не може да бъде сменено от мишката и екрана на компютъра.

Още по-тъжна е новината, когато става дума за вестник, трансформирал се в годините съвсем в институция. Въпреки историческите и политическите превратности, вестник "БАНКЕРЪ " остана непокътната територия на свободното слово и на високия професионализъм, знак на публичния блян към народна власт и съвременно икономическо развиване. През всичките тези години Вие останахте непроменяемо настоящи и забавни, без да вършиме компромис с интелекта на вярната си публика. Често бяхте крачка пред другите и улавяхте безпогрешно горещите тематики на деня.

Заради бързата реакция, поради отстояването на лична позиция и неотстъпчивост към пропуските в развиването на България Вашият екип в действителност заслужава признанието на българското общество.

Вярвам, че и в новата си битност на електронно издание вестник "БАНКЕРЪ " ще продължи да предизвика размисъл за нещата, които си коства да бъдат премисляни. Искрено Ви искам триумф в нелеката задача да търсите и отстоявате истината, да провокирате мисленето и съвестта на обществото.

Уверявам Ви, че и отсега нататък можете да разчитате на нашето доверие и партньорство.

С УВАЖЕНИЕ,

РАДОСВЕТ РАДЕВ

Председател на УС на БСК

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР