Допуснатите пет гола от Леванте при загубата с 4:5 успяха

...
Допуснатите пет гола от Леванте при загубата с 4:5 успяха
Коментари Харесай

Валверде: Ядосан съм, но това не решава проблемите

Допуснатите пет гола от Леванте при загубата с 4:5 съумяха да ядосат даже прекомерно спокойния ментор на Барселона Ернесто Валверде. В неделя вечер първенците инкасираха малко предстоящо проваляне, като в един миг домакините даже водеха с 5:1.

“Много съм сърдит, само че би трябвало да виждам напред, тъй като това, че съм сърдит, не е решение на проблемите”, разяснява треньорът на “блаугранас”.

В този дуел, който беше без значение за “лос кулес”, Валверде заложи в центъра на отбрана на запасите си Томас Вермален и Йери Мина. Последният отнесе най-вече рецензии за показаното на терена.

“Като погледнете резултата, като видите какъв брой попадения сме позволили, си казвате, че защитата ни е била ужасна. Но мисля, че Мина сподели темперамент в избрани моменти от дуела. Не считам, че той се е показал толкоз зле. Трябва да признаем и успеваемостта на съперника”, добави Валверде.

The defeat against Levante means the unbeaten run in @LaLigaEN ends at 43 games.
This team's record has gone down in history.
Thanks for your efforts! pic.twitter.com/FxTowrXW84
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 13, 2018
С това проваляне беше комплициран завършек на серията от 43 мача без загуба на Барса за състезание. Освен това каталунците не бяха допускали пет гола от 15 години насам. Примера дивисион 37 кръг, неделя 13 май  Леванте 5:4краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР