Допуснати процесуални пропуски и липса на доказателства – това е

...
Допуснати процесуални пропуски и липса на доказателства – това е
Коментари Харесай

Асеновград на протест заради липсата на правосъдие за роми-биячи

Допуснати процесуални пропуски и липса на доказателства – това е повода съдът да приключи делото против ромите-биячи от язовира „ 40-те извора” край Асеновград.
Какво са правили четири месеца? Има видеозаписи, ромите пристигнаха с кирки и лопати, оплака се пред Нова телевизия Йордан Тодоров, татко на едно от потърпевшите девойки. Тодоров добави, че се притеснява, че в случай че задържаните бъдат пуснати, ще има противоположна реакция. Още преди два дни той се оплака пред Actualno.com, че може да има възмездие. До момента има двама пуснати с парична гаранция, а останалите девет към момента стоят в ареста.
Едно от децата цялостен месец лежа в болничното заведение, имаше медицински свидетелства, треньорите бяха със синини по гърбовете. Щом са тръгнали да се саморазправят, да лежат в пандиза, добави една от майките на потърпевшите деца.
От месец насам тренировките на децата-гребци на „ 40-те извора” вървят без полицейска защита. Заради неналичието на резултат, в неделя, 29 октомври, в Асеновград още веднъж ще има митинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР