Допреди тази година не бихме очаквали да го видим в

...
Допреди тази година не бихме очаквали да го видим в
Коментари Харесай

Да елиминираш Тръмп и Селби по пътя към нов голям полуфинал

Допреди тази година не бихме очаквали да го забележим в заключителните етапи на огромните ранкинг шампионати по снукър, само че от този сезон наличието му не изненадва никого, тъкмо както той самият не се плаши от никого. Люка Бресел подвигна първия си ранкинг трофей в Шампионата на Китай по-рано през акцията, а в този момент към този момент е на полуфинал в “Шампион на шампионите” - може би най-престижната конкуренция като се изключи тези от “Тройната корона”.

Белгиецът отстрани не какви да е противници, а Джъд Тръмп и Марк Селби - успеха над Асото бе с безапелационното 4:0 за по-малко от 50 минути игра, а по-късно пристигна и триумфът над Веселяка от Лестър с 6:4.

That pressure clearance from Brecel though @188BET @ChampOfChamps pic.twitter.com/30AC12NPxa
— ChampionofChampions (@ChampOfChamps) November 8, 2017
“Не играх със личната си щека и по тази причина жребият ми се видя още по-тежък. След първия фрейм против Джъд към този момент се усещах доста убеден. Много се веселя, че реализирах такава победа. Колкото до мача с Марк, против него с колкото и да поведеш, не можеш да си сигурен в успеха, до момента в който не завърши мачът. Накрая треперих по време на решителното почистване от кафява до черна - от дълго време не ми се беше случвало да се тормозя толкова”, показа Бресел след класирането на полуфинала, където ще се изправи против Шон Мърфи в повтаряне на финала посред им в Шампионата на Китай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР