Допреди няколко седмици всеки можеше да завиди на любовта между

...
Допреди няколко седмици всеки можеше да завиди на любовта между
Коментари Харесай

Как Памела Андерсън отмъсти на Адил Рами

Допреди няколко седмици всеки можеше да завиди на любовта сред Памела Андерсън и футболиста Адил Рами . В края на месец юни обаче всичко се срина.
 Памела Андерсън, Адил Рами и едно самопризнание за какво двамата са се разделили
Памела Андерсън e съкрушена от изневерите на приятеля си

Какво призна актрисата за връзката и раздялата си с футболиста Адил Рами

Тогава Андерсън употребява обществените мрежи, с цел да упрекна Рами в това, че ѝ е изневерявал и е водил двойнствен живот. Той, несъмнено, отхвърли всички обвинявания. Нападението на към този момент някогашната му половинка обаче не стопираха, тъй като актрисата от " Спасители на плажа " твърди, че е била жертва на физическо и психическо принуждение.

Като цяла огромна каша се забърка, която може да се отрази много съществено на кариера на футболиста. Според френското издание L`Equipe една от фантазиите на Адил Рами е била да играе в Америка.
 Снимка 432543

Той даже е достигнал до сделка да премине в един от тимовете от Лос Анджелис, само че Памела Андерсън се е погрижила това да не се случи. Според информациите тя се е свързала с някои от акционерите в MLS (футболното състезание на САЩ), с цел да провали прехвърлянето на някогашната си половинка, написа The Sun.
 Памела Андерсън, Адил Рами и доказателствата й за принуждение
Памела сподели какво й е предизвикал Адил

Директно от болничната стая

Не е ясно дали е съумяла да го направи, само че все още трансфер към момента няма. Това несъмнено ни кара да се опасяваме от женското възмездие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР