Допреди няколко години Селин Дион огряваше с присъствието си не

...
Допреди няколко години Селин Дион огряваше с присъствието си не
Коментари Харесай

Селин Дион изглежда повече от зашеметяващо

Допреди няколко години Селин Дион огряваше с наличието си освен сцената, само че и алените килими на разнообразни блестящи конгреси. Тя бе чест посетител на обществени събития и фешън ревюта и камерите неотменно я следваха, където и да се появи. 

Всичко това обаче се промени единствено за една нощ. През декември 2022 година изпълнитеката на шлагера My Heart Will Go On беше диагностицирана със синдрома на скования мускул (SPS). Това съществено заболяване е извънредно и към момента не е изцяло проучено. Засяга централната нервна система, изключително мозъка и гръбначния мозък.

" Пациентите могат да останат приковани към инвалидна количка или легло, неспособни да работят или да се грижат за себе си ", споделят лекарите. Все още няма дейно лекуване за това заболяване.

Заради диагнозата си Дион бе принудена да отсрочи музикалните си изяви за неопределен срок. Въпреки вярата ѝ някой ден да се завърне на сцената, все още тя не може да обещае нищо на почитателите си. Публичните ѝ изяви към този момент са доста малко, само че впечатляващи, въпреки това да са неофициални събития като спортни мачове или празненства в стеснен кръг да вземем за пример.

Появата на звездата на 66-ите награди " Грами " обаче изненада всички. Въпреки сериозните нездравословни проблеми певицата изглеждаше прелестно. Бялата асиметрична рокля на Valentino разреши да се възхищаваме на стройната външност и тънките крайници на изпълнителката. На раменете си певицата бе наметнала елегантно палто в цвят горчица.

В края на церемонията Селин връчи премията на Тейлър Суифт за най-хубав албум на годината. Тейлър съвсем избухна в сълзи, признавайки, че приемането на статуетка от ръцете на такава икона е двойна чест.

Нека напомним, че самата Селин Дион е петкратна носителка на награди " Грами " (тя получи първия си грамофон през 1992 г.) и 16 пъти номинирана. Надяваме се, че заболяването ще отстъпи и певицата ще добави към листата с премиите си още някоя и друга статуетка, написа woman.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР