Допреди да излязат в дълга ваканция и след това да

...
Допреди да излязат в дълга ваканция и след това да
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл и кой може да заеме мястото им в кралския двор

Допреди да излязат в дълга почивка и по-късно да афишират решението си за овакантяване на кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл бяха едни от най-активните му членове. Ангажиментите им в последните две години скочиха фрапантно, само че всичко се промени от началото на този месец.

И в този момент в кралското семейство има една празнина, която все някой би трябвало да запълни. Хари и Меган ще продължат да бъдат херцог и херцогиня на Съсекс, само че няма да извършват формалните си отговорности към короната. Това основава незабавна потребност от заместници.

Според кралския биограф Лобърт Лейси, с тази задача могат да се оправят сестрите Беатрис и Йожени. Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън също избраха светския пред кралския живот, само че това решение постоянно предстои на смяна.

Принц Хари нееднократно е посочвал братовчедките си като образец какъв желае да бъде той. А неговото потомство остава без съществено показване в редиците на кралския двор. Това сигурно би трябвало да се промени, тъй като има още към 15 години преди принц Джордж да излезе на напред във времето.

Беатрис и Йожени обаче работят на цялостен работен ден и градят кариера отвън кралските приеми и протокол, по тази причина е малко евентуално да склонят да поемат част от уговорките на Хари и Меган. Освен в случай че не бъдат принудени по някакъв метод...

Друга фигура, която се акцентира като допустима да поеме част от това, е Софи, херцогинята на Есекс. Тя също стои настрана от формалните кралски каузи, само че има напълно позитивен облик и елементарно ще завоюва доверието на хората, написа Fox News.

55-годишната брачна половинка на принц Едуард е доста близка с кралицата и има цялостното й доверие. Освен това, напоследък реализира няколко задгранични пътувания като представител на короната и се оправи повече от добре. а и децата й към този момент са огромни и тя може да се отдаде изцяло на благотворителни дела да вземем за пример. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР