Допитване. Монитор: Над 5000 казаха за отмяната часовото време Над

...
Допитване. Монитор: Над 5000 казаха за отмяната часовото време Над
Коментари Харесай

Жестоко убийство на телевизионна водеща в Русе: БСП поиска оставката на Фандъкова

Допитване.

" Монитор ":

Над 5000 споделиха за анулацията часовото време

Над 5000 българи показаха за броени дни публично мнението си за това би трябвало ли да отпаднат сезонните смени на часовото време и дали да остане лятното, или зимното, като са се аргументирали за позицията си. Те се включиха в проведеното от Министерския съвет онлайн допитване, което започва в края на септември и ще продължи до 11 октомври.

Мненията на участвалите в него ще се сондират от работна група и ще бъдат взети поради при оформянето на на позицията на страната ни по тематиката. Реална смяна пък, може да се чака още идната година.

Консултацията се организира на уеб страницата на дирекция " Координация по въпросите на Европейския съюз " (euaffairs.government.bg), като присъединяване в нея изисква регистрация.

Убийство.

" Сега ":

Жестоко ликвидиране на телевизионна водеща в Русе

Работи се по всички версии за убийството на 30-годишната жена в Русе - в това число и такива, свързани с професионалната й реализация и с персоналния й живот. Това съобщи на ексклузивен брифинг окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев. " Пратихме най-хубавите криминалисти да проверяват. От това, което знам, от многото ДНК материал, който е събран, причинителите ще бъдат разкрити ", съобщи министър председателят на националното заседание на полицията, което се организира сега.

Сигналът за откритото тяло на Виктория Маринова, която е административен началник на телевизия TVN и водещa на предаване, е подаден в 14,18 часа през вчерашния ден от жител.

Скандал.

" Дума ":

Българска социалистическа партия изиска оставката на Фандъкова

Българска социалистическа партия изиска оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова поради абсурда с ремонта на емблематичната улица " Граф Игнатиев ". Това стана на ексклузивен брифинг, който дадоха общински съветници и депутати от партията на пл. " Гарибалди ", който също се ремонтира. Настъпва времето, в което кметът ще би трябвало да изпие горчивата чаша докрай, съобщи водачът на Българска социалистическа партия в София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов. Той бе безапелационен, че Българска социалистическа партия не желае оставки на " буфери " и зам.-кметът по превоз Евгени Крусев не трябва да е щит, който да защищава системата.

Вече е изцяло ясно, че ръководещите в Столичната община не умеят да се разпореждат дейно с парите на софиянци, не съумяват да правят качествени поправки и да оправдаят упованията на жителите, разяснява още Паргов.

Инцидент.

" 24 часа ":

Сидеров изиска да му дадат Министерство на вътрешните работи след случая с жена му

Вътрешният министър Младен Маринов да бъде отхвърлен, а ръководството на Министерство на вътрешните работи да бъде обещано на " Атака ". Това изиска водачът на партията и началник на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров ден откакто брачната половинка му Деница бе забъркана в пътен случай със суданец в центъра на София.

Джипът на дамата на водача на " Атака " е бил засечен от различен автомобил, каран от суданеца Межди Дандур. След като двете коли блъснали страничните си огледала, мъжът настигнал брачната половинка на Сидеров, почнал да я наскърбява и налетял на пердах.

" Министерство на вътрешните работи лъже по случая. Съпругата ми можеше да бъде убита, в случай че не беше излязла на " Симеоновско шосе " от тъмната уличка. Как да запазиш положителния звук, като суданец атакува жена ми, а полицията не желае да се намесва ", сподели Сидеров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР